2777
2789
عنوان

بیان بگم بچه هارو تو خونه چجور سرگرم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 9899 بازدید | 121 پست

بازی بعدی حباب هست 

انشالله فردا صبح دستور تهیه و بازی هاشو میذارم امروز سرم خیلی شلوغ بود و بسیار خستم 

حتما تونستید از بازی هاتون عکس بذارید

بازی ها تا الان 

خمیربازی 

ماست و رنگ 

ماکارانی رنگی

باران کاغذی

با افتخار معلمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر من الان زردچوبه و آرد و روغن زیتون رو مخلوط کردم خمیر درست کردم داره بازی میکنه باهاش. ولی ...

احتمالا آردش کمه یا هم اینکه روغنش کمه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من بیشتر دخترمو با نقاشی سرگرم میکنم و خودشم عاشق کتابه و همش میگه کتاب بخونم براش 

و اینکه کاغذ قیچی کردن رو خیلی دوست داره الان قشنگ دایره رو از رو خط قیجی میکنه تازگیا هم داریم تمرین میکنیم خط شکسته رو قیچی کنه مث مستطیل و مربع و اینا 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
واسه ی پسر دوساله پرتحرک و پرجنب و جوش هم بازی بگین لطفا ،اصن تو فاز نشستن نیس،تشکر ،بماند ک همش تو ...

بازی پرجنب و جوش و نفس گیر

یه چیزی مثل پارچه وسط فرش پهن کنید حالت یک خط جداکننده پسرتون رو بگذارید اون ور خط خودتون این ورخط باشید کاغذباطله گلوله کنید حدودا مثلا ده تا بعد پرت کنید سمت هم اثلا نباید بگذارید تو زمیناتون گلوله کاغذ بمونه خلاصه خیلی پرجنب و جوش و هیجانیه 

حالا یه کاردیگه با کاغذا اینه که بهش بگید تو یه مسیر مثلا عرض یا طول فرش حرکت کنه و شمابهش گلوله کاغذ پرت کنید نباید بگذاره بهش بخوره 😊😀😀

با افتخار معلمم

سلام عزیزم مرسی از تایپیک مفیدت

پسر من الان ۵ سال و نمیشه همش از من میخواد که باهاش بازی کنم من دوست دارم حروف الفبا و اعداد رو یاد بگیره چطور یادش بدم ؟ منظورم روش یاددادنشه چند بار همین جوری بهش مثلا الف یا ب رو یاد دادم زود خسته میشد 

البته اینم بگم پارسال که رفت مهد کودک ۸ تا از الفبا رو یاد گرفت دیگه بعد اون فقط دوتا رو یادش دادم

و دیگه این که تا پیش دبستانی چندتا از حروف رو باید یاد بگیره

راسته که میگن نیمه دومی های سال ۹۳ میتونن ازمون بدن برا ورود به کلاس اول بدون گذراندن پیش دبستانی؟

ببخشید زیاد شدن سوالام

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم