2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیان...😍

406 بازدید | 63 پست

خانما من یه روش تعیین جنسیت بلدم تا حالا روی هرکس انجام دادم درست بوده..

خانمای بارداری که میدونن بچشون چیه لطفا این تست رو انجام بدن وببین ایا درست در میاد یانه.خبرشو بهم بدن...

۹۹درصد درست دراومده...

یه نخ و سوزن بردارید بگیرید رو نبض دستتون..شروع میکنه حرکت کردن.اگه دایره چرخید دختره 

واگه عقب جلو حرکت کرد پسره...

باید نخ و سوزن قوی حرکت کنه تا دقیق مشخص بشه...😘😘😘

ممنون میشم بهم اطلاع بدید نتیجه رو🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من خطی حرکت کرد اما هنوز جنسیتو نمیدونم

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
من وقتی دراز کشیدم و انجامش میدم دختر نشون میده و وقتی نشستم پسر☹ برا خیلیا که بچه دارن گرفتم تو حا ...

شما بلد بودی از قبل؟

من نشسته و خوابیده درست درمیاد...یبار دیگه امتحان کن ببین...

حتی تو دوران شیردهی هم همونی که تو بارداری بوده رو نشون میده

من وقتی دراز کشیدم و انجامش میدم دختر نشون میده و وقتی نشستم پسر☹ برا خیلیا که بچه دارن گرفتم تو حا ...

هم با زنجیر طلا انجام دادم و هم نخ سوزن

رو شکم هم میشه انجام داد اما برعکس مچ دسته دایره پسره و خطی دختر

شما بلد بودی از قبل؟ من نشسته و خوابیده درست درمیاد...یبار دیگه امتحان کن ببین... حتی تو دوران شیر ...

خیلی امتحان کردم اگه یکی دیگه برام انجام بده اصلا تکون نمیخوره یا خیلی کم که معلوم نیس چجوریه

عزیزم انشالله سالم و صالح ولی احتمالا پسره.... فقط ۱درصد احتمال خطا داره

خانوم تو پست قبلی گفتن دایره ای پسره خطی دختر پس بالاخره حرف کدومتون درسته عزیزم 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦