2777
2789
عنوان

دوستانی که بچه هاتون واکسن دارن همین روزا.به تاخیر بیندازین

| مشاهده متن کامل بحث + 2541 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنج شنبه شب از سركار برگشتم تو خيابون عمه شوهرم ديدم  خودش ديابت شديد داره بعد امده دست بده ميگم عمه جان شرمنده دستم كثيفه كرونام هست دست نميدم ناراحت شده همان شب رفته به مادر شوهرم گله كرده     والا من كه دستم ميرفتم خونه مي شستم رايت خودش كرده بودم

من غربالگری دارم خیلی مستاصلم

با دکترت مشورت کن اگر‌اولی باشه که حتما باید بری ببین میگه کجا بری

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چه طور خریدای خوراکی تونا انجام میدید 

من امروز مجبور شدم خرید کنم تاعید توخونه آپارتمانی نمیشه وسیله ها رو بیرون ضدعفونی کرد مجبور بودم داخل خونه روشون اسپری ضدعفونی بزنم واینا دستها رو سریع شستم لباسها رو گذاشتم ماشین لباسشویی 

اصلا هرجقدر رعایت کنیم بخوای نخوای باز نمیشه کامل رعایت بشه 

پنج شنبه شب از سركار برگشتم تو خيابون عمه شوهرم ديدم  خودش ديابت شديد داره بعد امده دست بده ميگ ...

میبینی چقد نفهمن😑😑

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

عزیزم دیگه نمیشه ک از خونه بیرون نری آدم هزار تا کار داره میری رعایت بهداشتو میکنی بر میگردی

خیلی حاد باشه خودشون قرنطینه میکنن دیگه

و یه خبر دیگه اینگه انگار دارن کشتارگاها رو تعطیل میکنن گوشت و مرغ دیگه پیدا نمیشه

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
دومیه دکترم گفت برو

پس خیلی رعایت کن با ماشین شخصی برو زودم برگرد

عزیزم دیگه نمیشه ک از خونه بیرون نری آدم هزار تا کار داره میری رعایت بهداشتو میکنی بر میگردی خیلی ح ...

عزیمز واسه افرادی میگم که دل خوش بلند میشن میرن خریدو گردش

وای واسه عیدچکارکنیم،همین جوریشم همه مسخرم میکنن همه فامیل مدام مهمونین به جز ماکه شوهرم خیلی نگرانه ...

منم به شوهرم گفتم امسال عید که سروته نداره 

فوقش جایی نمیریم من الان 8 روزه خونه مادرم نرفتم نشد یک ماه هم نمیرم بهترازاینه که خودمون وپدرومادرامون مریض بشن

منم به شوهرم گفتم امسال عید که سروته نداره  فوقش جایی نمیریم من الان 8 روزه خونه مادرم نرفتم ن ...

منم جایی نمیرم

دوستان خلاصه مراقب خودتون باشین باید از خودمون شروع کنیم..تا وقتی ما مردم بیخیالی کنیم همه چیز بدتر میشه..جدی بگیریم

.بامید ریشه کن شدن بیماری

روز خوش❤❤❤❤❤

عزیمز واسه افرادی میگم که دل خوش بلند میشن میرن خریدو گردش

والله منم امروز نمیخواستم برم خرید شوهرم گفت بیا هرچی میخوای بگیر بااینکه براش لیست نوشتم با ترس دوتا بچه ها رو بردم نمیخواستم واقعا 

ولی خوب رعایت کردیم الان هم میخوام دستگیره واینارو ضدعفونی کنم 

مردها که سرکارن نمیشه بیرون لباس دربیارن آویزون کنن اونم تو آپارتمان