2777
2789
عنوان

اسیب دیدن موهای جلوی سر

1677 بازدید | 23 پست

سلام من همیشه موهامو خیلی محکمو دم اسبی میبستم،الان یک مدته موهای جلوی سرم کم پشت شد رفتم دکتر بهم محلول بتامتازن داد یکم خوب شد اما قطع ک کردم دوباره برگشت یکی گفت جوش شیرین با شامپو قاطی کن بزن به جلوی موهات خوب میشه،الان موهام درومده اما کرکی شده بلند نمیشه زیاد،موهامو میخوام حالت بدم اون قسمتا همش سیخ وایمیسته🥶😁اگه اطلاعاتی دارین واسه رشداین قسمت از مو لطفا بهم بگین

من هیچکس نیستم...واین قدرت من است💪💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با جوش شیرین در اومده؟؟؟؟

اره یک قاشق جوش شیرین و بایکم شامپویی که استفاده میکنم قاطی کردم مثل ماسک میشه بعد یک ساعت قبل حموم رفتن زدم به سرم خیلی تاثیر داشت دگ سفیدی سرم رفته اما بلند تر نمیشه خیلی وقته رو اعصابمه

یعنی یه قاشق جوش شیرین با ی قاشق شامپو؟

شامپورو به اندازه ایی بزن که حالت خمیری داشته باشه،نه خیلی شل باشه نه خیلی سفت،خوب هم بزن باهم مخلوط شه رنگش سفید بشه.

شامپورو به اندازه ایی بزن که حالت خمیری داشته باشه،نه خیلی شل باشه نه خیلی سفت،خوب هم بزن باهم مخلوط ...

اها مرسی بعد تو هفته چن بار؟

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷

من هرقت میرم حموم میزنم ولی درهفته دوبار استفاده کنی بهتره چون بیشترش باعث میشه موهات خشک بشه اما زودتاثیرشو میبینی من اصلا موهام ریخته بود وقتی ازینو زدم درومد کامل.

من هرقت میرم حموم میزنم ولی درهفته دوبار استفاده کنی بهتره چون بیشترش باعث میشه موهات خشک بشه اما زو ...

سلام عزیزم، خوبی؟ منم همین مشکل شمارو که توو این تاپیک گفتی دارم، چند ساله که بخاطرش افسردگی شدید گرفتم، الانم مثل همیشه داشتم توو گوگل دنبال راه حل میگشتم، چند ساله که روز و شب کارم شده سرچ کردن، با اینکه میدونم فایده ای نداره! الان تاپیک شمارو دیدم، موهای شما کامل دراومد؟ تورو قرآن اگه راه حلی داره به منم کمک کن

سلام عزیزم، خوبی؟ منم همین مشکل شمارو که توو این تاپیک گفتی دارم، چند ساله که بخاطرش افسردگی شدید گر ...

سلام عزیزم اره دراومده واقعا فقط بلند شدنش طول میکشه اما کامل درمیاد،من الان چن وقته بخاطر این قضیه مریضیاو کرونا زود به زود حموم میرم تقریبا هرشب یک ساعت قبلش اینو میزنم به سرم شدتش بیشتر شده،حتما استفاده کن،مطمئنم درمیاد،من خودم یک قاشق سر خالی جوش شیریون با شامپوم مخلوط میکنم قشنگ هم میزنم رنگش سفید بشه،بعد مثل خمیر میشه تقریبا یکمم شل بود اشکالی نداره،بعد میزنم به قسمت جلوی سرم اگه کل موهات میریزه یا کم شده میتونی بیشتر درست کنی بزنی به کل موهات،ولی مطمئن باش جواب میده

سلام عزیزم اره دراومده واقعا فقط بلند شدنش طول میکشه اما کامل درمیاد،من الان چن وقته بخاطر این قضیه ...

واییی عزیزم نمیدونی چقدر خوشحال شدم یهو الان دیدم جوابمو دادی، ببین من یک سال و نیم کنار موهامو خیلی محکم با کش میکشیدم که ابروهام بره بالا یعنی من احمق انقدر سفت موهای دو طرف سرمو میکشیدم که تمام مدت درد میکرد! بعد از یک سال و نیم یهو متوجه شدم که دو طرف سرم خیلی خیلی کم پشت شده! چندتا دکتر هم رفتم و گفتن اگه فولیکول های موهات از بین رفته باشه دیگه موهات درنمیاد! الان نزدیک ۵ ساله که‌ دیگه موهامو نمیبندم ولی زیاد فرقی نکرده، و من توو این ۵ سال یکسره دارم غصه میخورم، ۵ ساله که یک لحظه از فکر کاری که با موهام کردم در نمیام! به نظرت بعد از گذشت ۵ سال بازم ممکنه موهام دربیاد؟ تو چه مدت موهاتو میبستی؟ 

واییی عزیزم نمیدونی چقدر خوشحال شدم یهو الان دیدم جوابمو دادی، ببین من یک سال و نیم کنار موهامو خیلی ...

وای من بدتر بووووودم،من از اوقتی یادم میاد موهامو اینجوری میبستم اخه بهم میومد،الان منم سعی میکنم موهامو نبندم،حتما امتحان کن منم خیلی چیزا استفاده کردم تازه دکتر بهم گف اون قسمت از مو اگه اسیب ببینه در نمیاد،فقط یک محلول بتامتازون داد که هروقت استفاده میکردم یکم خوب میشد وقتی نمیزدم دوباره خالی میشد اون قسمت به سفیدی میزد خیلی ناجور میکنه همش مجبوری موهاتو باز بزاری،این جوش شیرینو مامانم تو یوتیوب سایت صوفی،یک خانمی هست همش راجب زیبایی صحبت میکنه پیشنهاد داد گفت خوبه و تضمینیه شانسی امتحان کردم دیدم خیلی نتیجه داد،ببین هم استفاده کنی نتیجشو میبینی من فقط چون موهای جلوم بلنده اون قسمتا کوتاهه هنوز همش سیخ وایمیسته ناراحت بودم اما باخودم میگم با ژل میشه صافشون کرد بهترازاینه که اصن مو نداشته باشه،ولی الان میگم چند روزه بیشتر استفاده میکنم خیلی نتیجش بیشتر شده.

واییی عزیزم نمیدونی چقدر خوشحال شدم یهو الان دیدم جوابمو دادی، ببین من یک سال و نیم کنار موهامو خیلی ...

دیگه هم جوش نزن استرس بدتر میکنه خوب میشی عزیزم

استفاده کن نتیجه داد حتما بهم بگو