2777
2789
عنوان

خانم هاي كرمانشاهي يه لحظه بياين

328 بازدید | 11 پست

دوستان كسي شماره مطب دكتر سپيده سيامكي رو داره؟؟؟ كسي اطلاع داره تو اين وضعيت كرونا كار مي كنه يا نه؟؟

لطفا اگه شمارشو دارين بهم بدين 

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد

برای برش دادن فلزات دستگاه برش CNC هواگاز پلاسما بسیار گزینه خوبیه. ولی در مورد سنگها باید گفت که دستگاه cnc سنگ مخصوص این کاره که توسط اون میشه حتی پیکرتراشی و مجسمه سازی هم انجام داد. دستگاه cnc چوب هم برای حکاکی روی چوبه . حتی در نمای ساختمان ها که از چوب ترموود استفاده میشه این دستگاه کاربرد داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن پارکینگ اینقد خلوت شده بیشتر دکترا نیستن

اخه معمولن خودشون زنگ ميزنن وقتو كنسل مي كنن 

فردا نوبت دارم كسيم زنگ نزده نمي دونم اصلا هستن يا نه 

برم يا نه 

چون هم ديابت دارم هم كبدم چربه از طرفي سيامكي خيلي دير وقت ميده 

دوماه منتظر نوبتم بوده الانم ب خاطر كرونا ميترسم برم

نمي دونم چكار كنم

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد
اخه معمولن خودشون زنگ ميزنن وقتو كنسل مي كنن  فردا نوبت دارم كسيم زنگ نزده نمي دونم اصلا هستن ...

ی نفرو بفرس بعد اگه بود خودتم برو با تجهیزاتم برو

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆