بچه من ۴۰ روزشه ؛ وزن یک ماهگیش خوب نبود دارم با شیرم شیرخشک میدم ولی نمیدونم چقدر بدم، اول شیر خودمو میدم بعد شیرخشک؛ بین ۳۰ تا ۶۰ میلی بهش میدم ولی بعضی وقتا هنوزم دنبال بقیشه ، نمیدونم چقدر بدم چیکار کنم
آخه روی شیشه کلا زده ۱۸۰ میلی لیتر واسه ۱ ماهگی ولی من شیر خودمم یکم هست. هرجورم حساب میکنم این بیشتر ازین حرفا میخواد شما چیکار میکنین چقدر شیر خشک میدین؟ چندساعت یکبار؟
امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣
موقع عوض کردن گریه میکنه واسه همین دلم نیست ولی راست میگی ، تا چند وقتش بشه باید دو سه ساعته عوض کنم ...
تا حداقل سه ماهگی هر ۳ ساعت عوص کن (من خودم هر دوساعت عوص میکردم)بعد از اون هی ساعتا بیشتر میشه و دیگه از ۶ ۷ ماهگی هروقت رو ب پرشدن بود عوض کن بچه ادیت نشع
من الان تو ۱۵ ماهگی هر ۴ ۵ ساعت عوض میکنم اگرم وسطش دفع داشت دیگه بحثش جداس
از دو ماهگی به بعد 120 میل میتونی بدی، 4 ماهگی به بعد 150 میل
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️