2777
2789
عنوان

مامانایی که شیرخشک میدین خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 92 پست
خیلی سخته ادم نمیفهمه گریشون از گشنگی از دلدرده از چیه 😂

دقیقا تا بیای بفهمی کلی وقت گذشته و هردو اذیت شدن مادر و بچه😢😁

امضای خدا پای تمام خواسته های دلتون که فقط خودش میدونه❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقع عوض کردن گریه میکنه واسه همین دلم نیست ولی راست میگی ، تا چند وقتش بشه باید دو سه ساعته عوض کنم ...

تا حداقل سه ماهگی هر ۳ ساعت عوص کن (من خودم هر دوساعت عوص میکردم)بعد از اون هی ساعتا بیشتر میشه و دیگه از ۶ ۷ ماهگی هروقت رو ب پرشدن بود عوض کن بچه ادیت نشع

من الان تو ۱۵ ماهگی هر ۴ ۵ ساعت عوض میکنم اگرم وسطش دفع داشت دیگه بحثش جداس

موقع عوض کردن گریه میکنه واسه همین دلم نیست ولی راست میگی ، تا چند وقتش بشه باید دو سه ساعته عوض کنم ...

تو ۱ ماه فقط ۳۰۰ گرم اضافه کرده؟

خوب معلومه شیرت خیلی کمه.

طفلی گشنشه

اینجوری با ولع میخوره.

یا شیرت رو تقویت کن یا شیرخشکش رو بیشتر کن.

من شیرم خوب بود دخترم ماه اول نزدیک ۲ کیلو اضافه کرد و همیشه پوشکش پر بود.

هر چی بیشتر جیش کنه یعنی شیرت خوبه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
بله دختر من کلا فرق داره چون نارس هم بود الان هم کم وزنه و رفلاکسی  ولی کلی گفتم ک نمیشه گفت ح ...

ببخشید بچه ی دوستت اضافه وزن تراست با این همه شیر که میخورد؟

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
تو ۱ ماه فقط ۳۰۰ گرم اضافه کرده؟ خوب معلومه شیرت خیلی کمه. طفلی گشنشه  اینجوری با ولع میخوره ...

اوهوم😞😞‌ باشه بیشترش میکنم شاید واسه همینم خواب روزشم خوب نیست گشنست خوابش نمیبره

تا حداقل سه ماهگی هر ۳ ساعت عوص کن (من خودم هر دوساعت عوص میکردم)بعد از اون هی ساعتا بیشتر میشه و دی ...

پس من اذیتش میکنم گشنه هم دیرعوض کردن

چه مادر بدی

پس من اذیتش میکنم گشنه هم دیرعوض کردن چه مادر بدی

ن عزیزم اینجور نگو ما هم اولش بلد نبودیم بعد یاد گرفتیم 

همین ک نگرانش هستی و بدنبال راه حل براشی معلومه ک چقد مادر خوب و با فکری هستی 

وگرنه هستن مادرایی ک میگن ولش کن بدار اینقدر گریه کنه خودش اروم میشه و ... 

ن والا اونم وزنش رو نمودارش معمولی بود چون دفع زیاد داشت  کم وزن نبود ولی چاق هم نبود

آهان چون من دخترم از ۷ ماهگی که ی

سینهه رو ول کرد  وشیرخشکی شد با همین مقدار شیرخشک ،اضافه وزن زیاد ی پیدا کرد 

ن عزیزم اینجور نگو ما هم اولش بلد نبودیم بعد یاد گرفتیم  همین ک نگرانش هستی و بدنبال راه حل بر ...

عزیزمی ممنون از راهنمایی هات❤❤😘😘

یعنی هرچقدر بخواد بدم خوب نیست

مثل دختر من شکمو میشه 😟

از دو ماهگی به بعد 120 میل میتونی بدی، 4 ماهگی به بعد 150 میل

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
آهان چون من دخترم از ۷ ماهگی که ی سینهه رو ول کرد  وشیرخشکی شد با همین مقدار شیرخشک ،اضافه وزن ...

دختر منم شیرخشکیه از اول بود 

ولی مقداری ک میخورد خیلی کم بود الانم کم میخوره ب نسبت همسن و سالاش وزنش هم فوق العاده کمه 

مثل دختر من شکمو میشه 😟 از دو ماهگی به بعد 120 میل میتونی بدی، 4 ماهگی به بعد 150 میل

دوماهگی ۱۲۰ تا زیاده برا بچه ای ک شیر مادر هم میخوره 

چون زود ب زود باید بخوره بهتره دفعات زیاد با حجم کم باشه