2777
2789
عنوان

شوهرم ببینین چی میگه

390 بازدید | 18 پست

الان یه ماه قهر و آشتی داریم حرف میزنیم نمیزنیم دعوا می‌کنیم نمیکنیم یه ماه قبل که دعوا کردیم باهم رفتیم درخواست بدیم من برگشتم وسط راه که شوهرم اومد دنبالم کفت الان که میخای جدا شیم باید خودتم باشی که من گفتم نمیخام کفت باشه خودم میرم بعد یه هفته دوباره حرفمون که گفت این دفه میرم یه مدت گذشت من یکی از اقوام فوت شد درگیر مراسم بودم بعد دوباره شوهرم شروع کرد عصبانیت و دعوا بعد آشتی کردیم بعد باز دعوا که  گفت همین فردا میرم درخواست میدم گفتم درک داشتی میفهمیدی من عزادارم اذیتم نمیکردی کفت باشه بعد عید میرم گفتم نمیخاد من تحمل ندارم برو همین فردا کفت ن به خاطر تو بعد عید 

حالا حرف میزنیم غذا میخوریم ولی من اصلا حوصله ندارم بریدم واقعا بعد جدایی نمیدونم چیکار کنم خیلی حالم بده 

شوهرم عین خیالش نیست دارم از این رفتارش دیوونه میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی  

گلم برید پیش یک مشاور خوب و تلاشتونو برای حل اختلافاتتون بکنید،اگر طلاقم بخواهید بگیرید چند جلسه مشاوره داره،پس بهتره هنوز که پاتون به دادگاه نرسیده از مشاور کمک بگیرید.

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است