2777
2789

بچه ها تعداد پستاش بالای ۱۳k هستش هر روز ۵۰مدل میذاره تعداد فالووراشم خیلی زیاده ولی من از اون روز که سفارش دادم یه هفته میگذره پولم واریز کردم همون روز هنوز دستم نرسیده هر چی میگم کد مرسوله شو بفرست پیگیری کنم سین میکنه جواب نمیده یا میگه باشه ولی باز نمیفرسته واسم بنظرتون از کجا بدونم کلاه برداریه یانه؟؟؟ 

قبلش باید خوب چک میکردی عزیز 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب همه چیو چک کردم کلی رضایت مشتری گذاشته بود دیدم کلی فالوور داره و این همه مدل داره از کجا بدونم& ...

من خودم فروشنده ام.واسه رضایت عکس فیش های پستی را میگذارم.و مشتری بگه به هر حالتی که دوست داره از جنس عکس میفرستم.مثلا میگه دستت و بذار روی جنس و عکس بگیر.ولی به پیجهایی که هیچ عکسی از کار قبل سفارش نمیفرستن اعتماد ندارم.فیش پستی که بنام کارت عابر بانکش باشه هم‌مهمه

یک صلوات میفرستی؟

دیگه دیره دیگه دیره اگه تو اینستا هست برو کامنت بزار چرا هنو سفارش من نرسیده...

دوست عزیز اگه با نظرم مخالفی و جنبشو نداری ریپلای نکن مجبورت که نکردن که جواب بدی😒...نی نی یار بیا با من مدارا کن...ناموسا الکی لغو نکنین😒