2777
2789
عنوان

چقد خانه دار بودن خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه علاقه نداشتی انتحاب ننمیکردی خب همه ارزوشونه وارد آموزش پرورش شن فامیلامون با ۴۰ سال سن بیکارن

من رتبه سه رقمی کنکور بودم.حتما علاقه داشتم که اومدم معلم شدم با اون همه جای بهتر که میتونستم برم.مشکل من دور بودن از شهرم و خانوادمه کلی مشکل واسم درست میشه بابت این مسئله

من رتبه سه رقمی کنکور بودم.حتما علاقه داشتم که اومدم معلم شدم با اون همه جای بهتر که میتونستم برم.مش ...

منم تجربی تیزهوشان بودم و معلم شدم

مگع چقد راهه واسه خانوما جای نزدیک میدن فوقش ۲۰ دیقع راه

من مدت شاغل بودم ٤ سال ديگه كشش نداشتم برم همسرم خودش ماهيانه مبلغي ميده بهم و خودمم رفتم كار اريشگري انجام ميدم ادم وقتي ميره محيط ارايشگا ميبينه همه به خودشون رسيده مرتب شيك مجبور ميشه به خودتم برسي حسابي 😄

hair coloris ~ hair keratin 
اره حقوق خالم ک توشهره با اون یکی فامیل که تو روستای خیلی نزدیکه یه ربع راهه پونصد بیشتره مگه نمید ...

اره اینو میدونم فک کردم چیز دیگه ای هم هس.پس من که ون ساعت اونورترم باید خیلی مزایا داشته باشم

چه دلیلی اوردی که قبول کردن؟دارم متاهل میشم

دلیل نمیخواد باید فرم پرکنی اگه منطقتون نیاز نداشته باشه و جایی که میخوای بری نیاز داشته باشه موافقت میکنن..البته ساله اولته بعید میدونم به این زودی باهات موافقت بشه..ما کلا تعهدمون تو منطقه محروم سه ساله بود..شما نمیدونی چندسال باید محروم بمونی؟؟