2777
2789
عنوان

حرفایی از اطرافیان که رومخه

402 بازدید | 28 پست

سلام دوستان چه حرف هایی از اطرافیان هست که رو مختون راه میره و عصبیتون میکنه؟

اون موقع چیکار میکنین؟

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡

میگن تو خیلی تنبلی چطور میخوای شوهر کنی:|منم به هیچ جام نمیذارم بیشتررر حرصشون دراد😆😅

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر دو سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥میشه پیج دوقلوهامو فالو کنید؟؟ادرس پیج: double_n_02

از وقتی ازدواج کردم ازم میپرسن کی بچه میارین؟؟؟عصبی میشما.جوابم فقط اینه...هنوز زوده

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شاغلم و دانشگاه شهردیگه درس خوندم 

میگن که نه دخترخوب نیس بره شهردیگه و خیلی بده

منم اهمیت نمیدم اصلا فکرکنن من دختربدیم.

یکیم اینکه مجردم ۲۹سالمه هی میگن دختریه سنی داره بگذره کسی نمیادبگیرش

منم اوایل ناراحت میشدم ولی تازمانی ک اونی ک میخام باهمون شرایطی ک مدنظرمه ازدواج نمیکنم 

اتفاقا ازینا برای همه پیش میاد🤣🤣🤣

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡

یه دوستی دارم درشرف طلاقه همسن خودمه ۱۶سالگی ازدواج کرد خیلی پررو میگه تو به من حسودی نمیکنی زودتر از تو شوهر کردم ؟من به شوهی گفتم آره گف اره منم نمره هات بیشتر من میشد بهت حسودی میکردم الانم یه دختر۴ساله داره ارتباطمو تقریبا باهاش قطع کردم هروق منو ببینه میگه چرا شوهر نمیکنی یه بارم با هم رفتیم بازار لباس عروس دیدم گفتم گلاش ریز باشن ناز میشه گف اره آرزو به دل پوشیدنش میمونی اخه یه جوری شوهر شوهر میکنه انگار خودش خیلی خوشبخته هرچند من واقعا دوست دارم شوهر کنم ولی از رفتاروکاراش متنفرم 

حالا خوبه به شما اونجوری میگن تو فامیل ما دختر از ۲۰ بره بالا دیگه میگن نسلشم منقرض میشه البته اینجوری نمیگن من توصیفش کردم

هی در مورد تربیت کردن بچه نظر بدن😒

ایول خوب اومدی

یه دوستی دارم درشرف طلاقه همسن خودمه ۱۶سالگی ازدواج کرد خیلی پررو میگه تو به من حسودی نمیکنی زودتر ا ...

اوف که چقدر رو مخه

والا هنوز به دنیا نیومده هی نظر میدن😂میدونم وختی بیاد درگیر میشیم

به دنیا نیومده چطوری نظرمیدن اوه اوه پس موقعی خواست به دنیا بیاد بگو که من اعلام جنگ جهانی سوم کنم البته با عرض معذرت😑😁

به دنیا نیومده چطوری نظرمیدن اوه اوه پس موقعی خواست به دنیا بیاد بگو که من اعلام جنگ جهانی سوم کنم ا ...

مثلا میگن فلان کار بکنی وختی اومد فلان جور تربیتش بکن وفلان وفلان