2777
2789
عنوان

جدیدا خیلی بی اعصاب شدم

397 بازدید | 15 پست

هرکی هرچی میگه تو خونه و دوستام و خونوادم اگه ناحق باشه و حق باهاشون نباشه زود جوش میارم و تا اثبات نکنم حق با منه ول نمیکنم و کش میدم . البته با کسایی که نزدیکن اینطوریم و با اونا که رودروایسی دارم و ادمای مهمی برام نیستن اصلا بحث نمیکنم. شما چجوری هستین راهکاری دارین . نمیتونمحرفمو نزنم بهشون خب . اونام قبول نمیکنن. انگار همه لجباز شدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه. با گذشت زمان و بالاتر رفتن سنت به این پختگی خواهی رسید که جواب همه چیز را لازم نیست بدی و لازم نیست خودتو اثبات کنی. نگران نباش درست میشه

خواهی بیا ببخشا، خواهی برو جفا کن. 
دقیقا مث خودتم 😑

من دقیقا اسفند همین حالم. فکر کنم بخاطر اینه که  طبع بدن آدم عوض میشه، سودا زیاد میشه و اینچیزا

البته دلایل دیگه ای داره، نزدیکی به پریود، بارداری ، از غذاهای کافئین دار اگر عادت ندارید فست فودها .... همین استرس و نگرانیه کرونا

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
من همیشه  سعی کردم یکم کمش کنم  برا اطرافیان اذیت کننده است

اگه حق باهات باشه خب چیکار میکنی . من یذره تناقض تو حرفا ببینم باید بروشون بیارم . تو این دو روز اینقد حرص خوردم که نگو

اگه حق باهات باشه خب چیکار میکنی . من یذره تناقض تو حرفا ببینم باید بروشون بیارم . تو این دو روز این ...

اگه حق باهام نباشه که اصلا حرف نمیزنم 

در همه ی مواردی که حق باهامه حرص میخورم و میخوام ثابت کنم 

ولی جدیدا میگم ولش کن کسی که نخواد بفهمه رو کاریش نمیشه کرد 

این چند وقته اینقدر از دست اطرافیانم سر این ویروس حرص خوردم هیچکدوم رعایت نمیکنن 

آخرش بیخیال شدم گفتم دیگه خودتون میدونید