2777
2789
عنوان

راهکار عوض شدن همسرم چیه؟

238 بازدید | 18 پست

شوهرم بافامیلم رفت وامد نمیکنه واز همه کینه ب دل داره درصورتیکه اونا خیلی خوب بودن همه جایاتنهامیرم یا نمیرم خانوادشم خیلی بدی کردن وکینه این .بنظرم همشون توهمی ان واسه خودشون داستان میسازن دلم گرفته خسته شدم

توام نرو کلن قط رابطه کن  شوهرتو میخوای چیکار برا فامیلای خودت 

توام با فامیلای اون قطع رابطه کن 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم بد عوض نمیشه.من تو این 7سال زندگی نتونستم عوضش کنم.ن ما جایی میریم ن کسی میاد.احساس ترک شدن میکنم😭😭😭

خسته ام از تکرار غریبانه هر روز م 😳.                          میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستین❤😔
توام نرو کلن قط رابطه کن  شوهرتو میخوای چیکار برا فامیلای خودت  توام با فامیلای اون قط ...

منم روابطمو خیلی کم کردم ولی فامیلای ما واسشون باورپذیر نیس کسی الکی این رفتارارو داشته باشه خودمم احتیاج دارم ی مهمونی بریم فامیلامو ببینم 

روحیت تو خونتون چجوریه؟به خودت چقدر ارزش میزاری؟چقدر سر این موضوع حرفتون شده ؟ الان میگی چه ربط ...

روحیم همه جا معمولا خوبه جز باشوهرم وخانوادش چون خانوادش فقط میخان حالمو بگیرن وشوهرمم باهمه خوبیهایی که داره ازاین جهت که با فامیلم وبرادرم رابطه بدی داره یارابطه نداره از چشمم افتاد بعضی وقتا میگم کاش میمرد من راحت میشدم

روحیم همه جا معمولا خوبه جز باشوهرم وخانوادش چون خانوادش فقط میخان حالمو بگیرن وشوهرمم باهمه خوبیهای ...

آدم بدجنسی نیستم ولی خسته شدم از خانوادم ودوستام وفامیلام دورم احساس تنهایی میکنم کم حوصله ام دوست دارم بگیم شاد باشیم بخندیم .البته توخونه خوبه وسعی میکنه شادمون کنه ولی من راضی نمیشم جمع دوست دارم

روحیم همه جا معمولا خوبه جز باشوهرم وخانوادش چون خانوادش فقط میخان حالمو بگیرن وشوهرمم باهمه خوبیهای ...

دور از جون آهااا همینو میخواستم بدونم گلم سعی کن تلاش کن روحیتو ببری بالا تا میتونی برو دنبال چیزایی که علاقه داری و دیگه هم درباره ی این موضوع با شوهرت بحث نکن 

شوهرت از این تغییر ناگهانی تعجب میکنه و سمتت کشیده میشه اینبااار زیرزیرکی بدون دعوا بگو چقدر جای تو خالیه سمت خانوادم 

بگو عاااشق اینم باهات برم مهمونی و از وجودت افتخار کنم

مرد به این خوبی حیفه که جاش تو آشناها خالی باشه

بعد بگو خانوادم خیلی دوستت دارن و ...

خلاصه غیر مستقیم

اما اینو یادت باشه باید سرت شلوع باشه تا اگه دفعه ی اول جواب نگرفتی دومین سومین بار حتمااا نتیجه میگیری

واقعا دیدم که جواب داده انقدر شوهرای مزخرف هست که زنا پای زندگیشون موندن ک نگو 

حیفه همیشه قدردان خدا باش تا بهترینا قسمتت شه شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند 

پیشنهاد میکنم حتمااااا حتمااا فیلم راز رو تماشا کنی

موفق باشی گلم