2777
2789

سلام عزیزم توتاپیک رابطه جنسی پستاتوخوندم .خواستم بهت بگم یه رابطه اونقدرارزش نداره دخترت گناه داره درکش کن اونم الان احتمالادچارتعییراتی شده ودراستانه به بلوغ رسیدنه وکلا حالش جالب نیس بااومدن داداشش هم بدترشده...یه رابطه مهمه یااینکه دخترت تااخرعمرمشکلات روحی داشته باشه؟

دخترخالم هم دقیقا10سالش بودکه بچه دوم خالم بدنیااومد اونم دقیقاحالات دخترشماروداشت امااونقدربهش بهاندادن وگفتن خوب میشه خوب میشه وخوابوندنش تواتاق خودش به زور که الان که اون بچه کلاس دهمه وپنج ساله روانپزشک ومشاوره وداروو....هیچچچچ فایده ای واسش نداشته .دخترت گناه داره درکش کن وحتماااا بایه روانپزشک ومشاورخوب مشورت کن ومشکلشوجدی بگیر .نمیخوادپسرتم ازیه سالگی جداکنی واقعاکوچولوعه وممکنه خدای نکرده واسش اتفاقی بیفته وطوریش بشه چون اون هنوزشیرمیخوره وبه شمااحتیاج داره کلا. از3سالگی جداش کن

اماکلا شمااشتباه کردی که حریم خصوصیوبه دخترت نشون ندادی وقتی حالش کمی بهترشد بهش بفهمون که شماوشوهرتون بایداتاق جداداشته باشید اونم بایدقبل ورودبه اتاق دربزنه. امانذاربه چیزی مشکوک بشه. کلا کارت سخته.اگه ازبچگی ا ینارونشونش میدادی الان راحتتربودی

بعدشم شماکه توخونه زندانی نیستید هفته ای یکی دوبار دخترتوبفرست خونه مادرت وبگوشوهرت باماشین خودتون ببرتش وواسه بچه هم ماسک و...استفاده کن .اینقدرکه دخترتم توخونه مونده هرروزبدترمیشه حالش .

اماتروخداجدی بگیرش وحتما بایه روانپزشک خووووب مشورت کن . ولی دخترت اولویتته نه رابطه جنسی!!!

❤💖💛💚
سلام عزیزم توتاپیک رابطه جنسی پستاتوخوندم .خواستم بهت بگم یه رابطه اونقدرارزش نداره دخترت گناه داره ...

ممنونم عزیزم بله حق با شماست

اولویت بچه ها هستن

من از. ابتدا اشتباه کردم به خاطر وابستگی زیادش نتونستم جداش کنم

البته توی سه چهارسالگی چندین بار امتحان کردم که نشد چون. دخترم به شدت وابسته است

من دیشب خوابیدم الان دیدم چه قدر نوتیفیکیشن برام اومده از همون. تاپیک

که متاسفانه تعطیل شده

خوبه شما اینجا پست گذاشتید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم بله حق با شماست اولویت بچه ها هستن من از. ابتدا اشتباه کردم به خاطر وابستگی زیادش نتو ...

چیزخاصی نگفته بودن من همه روخوندم جای شما😂(اکثراگفته بودن که خب تابستوناکه تعطیلیازیاده چیکارمیکنید؟که من جای شماجواب دادم که قبلا خب شمابچه دومی نداشتی پس دخترتم اینقدرحساس نبوده که حتماپیش شمابخوابه!واونقدرم توخواب استرس نداشته که بیدارشه ) 

ولی خب زیادبه نظرات اینجاگوش نکن بروباادمی که متخصصه تواین زمینه مشورت کن مثلا اینجایه خانمی گفته بودکه به زور بفرستش اتاقش ومجبورش کن که بره وباترسش مواجه شه وبگو ماحریص خصوصی داریم وازاین حرفا....که من باخوندن اینجورپستهاشاخ دراوردم😨😨😨بنظرم الان موقع مناسبی نیست که بخوای مجبورش کنی چون واقعا حال روحیش خوب نیس . بنظرم حالش که بهترشدوباوجودبرادرش کناراومد کم کم اینچیزاهم یادش بده . بعدازاینکه این کروناهم ایشالاتموم شد حتما بذارش کلاسای ورزشی چون ورزش واسه روحیه عالیه وباعث کاهش استرس میشه وخودبه خودخواب شبش هم باخسته شدنش توباشگاه وکاهش استرس خوب میشه .

موفق باشی 😘😘

❤💖💛💚
چیزخاصی نگفته بودن من همه روخوندم جای شما😂(اکثراگفته بودن که خب تابستوناکه تعطیلیازیاده چیکارمیکنید ...

فدات مهربون

نظراتت خیلی خوبه

اره دقیقا خب کلاس های مختلف میرفت و. خونه مامانم و. مادرشوهرم نزدیکه اونجا میذاشتمش

کلاس موسیقی هم میره که الان تعطیل شده

نه من قبلا هم مجبورش کردم و. پیامد خوبی نداشت استرسی شد

تازه دندون. قروچه شباش و. ناخن جویدنش خوب شده

دوست ندارم ریسک کنم و. مجبورش کنم

اللن دیگه منتظرم خودش به سنی برسه که بخواد جدا. بشه

فدات مهربون نظراتت خیلی خوبه اره دقیقا خب کلاس های مختلف میرفت و. خونه مامانم و. مادرشوهرم نزدیکه ...

خواهش عزیزم😘

اره موسیقی هم عالیه ...دعاکنیم این کرونای بیشعورزودتربره تاهمه چیزبرگرده به روال سابق . والا من که 21سالمه دیوانه شدم توخونه وای بحال بچه های 10-12ساله .بیچاره هاکلافه میشن

❤💖💛💚