2777
2789
عنوان

خانوما بیان خون اومد ازم نه ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اره اب بود وسطش خون 

منظورم همین بود عزیزم اگه تحملشو داشته باشی تا زمانی که دردات بیشترشه بمونی خونه بهتر.حتما کسی پیشت باشه.انشاالله زایمان راحتی داشته باشی عزیزم

اگر از بلندای آسمان بترسی،هرگز مالک ماه نمیشوی🌛
عزیزم‌بهتره بری بیمارستان چک کنن ببین چقدر باز شدی اگه تونستی هم یکم‌پیاده روی کن بیشتر بشه

دیروز رفتم دو انگشت گفت تا فردا بچه به دنیا نیاد باید بستری بشم 

دیروز رفتم دو انگشت گفت تا فردا بچه به دنیا نیاد باید بستری بشم 

اع خب پس عزیزم پاشو برو بیمارستان زایمانت نزدیکه به سلامتی انشاالله همه رو دعا کن بخصوص از دست این بیماری

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤
اع خب پس عزیزم پاشو برو بیمارستان زایمانت نزدیکه به سلامتی انشاالله همه رو دعا کن بخصوص از دست این ب ...

دعا که کار هر شبه فقط اخراشه با شوهری افتادیم دنبال اسم قرار بود علیسان بزاریم تصمیم عوض شد منم حوصله ندارم بگردم 

ان شالله به سلامتی و راحتی زایمان کنی گلم

برای منم دعا کن خدا بهم نی نی سالم بده دو ساله باردار نمیشم

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...