2777
2789
عنوان

خانوما بیان خون اومد ازم نه ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 42 پست
اخه دردم کمه کیسه ابم فکر نکنم 

دختر داره بدنیا میاد دیگه فوقش اگه زود بود اونجا بستریت میکنن

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر داره بدنیا میاد دیگه فوقش اگه زود بود اونجا بستریت میکنن

نه نه اصلا خوب نیست زود بره

البته نظر منه

محیط بیمارستان جالب نیست...درد رو توخونه ت بکشی بهتره

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک

اگه منظورت ترشحات که خون داره اشکال نداره نزدیک زایمانته.من این علایم و داشتم ۳ شب بچم دنیا اومد ولی ساعت ۱۲ رفتم بیمارستان البته با دکترت در تماس باش منو خودش گف بمون وقتی رفتم ۵سانت دهانه رحمم باز شده بود

اگر از بلندای آسمان بترسی،هرگز مالک ماه نمیشوی🌛
میگم اونجا اذیت میشم اینحا دردمو بکشم

عزیزم بهترین کاره

من وقتی رفتم بیمارستان ۴سانت بودم ولی باخودم میگم کاااش صبر میکردم ۶سانت میرفتم

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک
نه نه اصلا خوب نیست زود بره البته نظر منه محیط بیمارستان جالب نیست...درد رو توخونه ت بکشی بهتره

نه وقتی که ازت خون میاد با یه مایعی 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
نه یکمی هم اولش خون اومد ..به خدا مغزم کار نمیکنه

برای منم یه مقدار خون اومد رفتم بیمارستان

تا دو روز هه ی میرفتم و میومدم بستریم نمیکردن

آخرش دیدن نه مثل این که خبری از زایمان و درد نیست بستریم کردن با آمپول فشار زایمان کردم

به سلامتی عزیزم ،مبارکت باشه😍

نه وقتی که ازت خون میاد با یه مایعی 

خب؟