2777
2789

تلگرامش رو پاک کن دوباره نصب کن هم قفلش میره هم هیچی پاک نمیشه ولسه تلگرام خودت هم میری تو نشست های فعال اسم گوشیش اونجا بود میزنی تمام کردن میره بیرون

همیشه عشق باشد همیشه برکت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلگرامش رو پاک کن دوباره نصب کن هم قفلش میره هم هیچی پاک نمیشه ولسه تلگرام خودت هم میری تو نشست های ...

متوجه نشدم...

ینی تلگرامو حذف کنم و دوباره نصبش کنم؟؟

خب خارج نمیشه ک

حافظه تلگرام هنو بازه

نیس؟

تلگرام خودتون هم ک پیامش میرسه ب شوهرتون برید تو نشست های فعال اگه اسم گوشیش اونجا بود بزنید پایان

چرا متوجه نمیشم واقعاااا😁

همش فکرم درگیره اینه ک باز پیام میره واسش

تو نشست های فعال ک مدل گوشی من میوفته واسش!!😶

چرا متوجه نمیشم واقعاااا😁 همش فکرم درگیره اینه ک باز پیام میره واسش تو نشست های فعال ک مدل گوشی م ...

خب لغوش کن تا پیاماتو ببینه دیگه

وزن اولیه ۶۵ وزن هدف ۵۵   گروه آبی  ،  شروع ۱۴۰۰/۲/۱۳                   
حسابی ذهنم قاطی کرد همه چیو کاش میفهمیدم چجوری اخه گوشیش ازش جدا نمیشه اونقد ک بشه باش کاری کرد😭

مگه نمیگی پیامای تلگرامت براش میره و اونم میتونه هرچی میاد واست بخونه؟

حسابی ذهنم قاطی کرد همه چیو کاش میفهمیدم چجوری اخه گوشیش ازش جدا نمیشه اونقد ک بشه باش کاری کرد😭

ببین‌اول برو تو تل خودت قسمت تنظیماتش حریم خصوصی رو بزن میزنه نشستهای فعال برو اونجا یه گزیته داره نوشته لعو نشست ها اونو بزن خب این از تل خودت....حالا شوهرت که خوابید سین کارتشو دربیار بزار تو گوشبه خودت و با سبم کارتش یه تل نصب کن مثلا اکه خوش تلکرام داره تو موبو گرام نصب کن،و یه پیامی میاد که کد تلگرامه اونم برو قسمت پیامک ها خوب که تل نصب کردی اون پیام کدو پاک کن.بعد سیم کارت شوهرتو بزار تو گوشیش .اینجوری تلگرام شوهرتو هک کردی واسه خودت...فقط شانس بیاری نره قسمت نشستهای فعالش چون میفهمه هک شده....

فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی

اولن سعی کن حساسیت نشون ندی

بعدم اگه خییییلی رفتاراش تابلوعه شبا وقتی خوابه بردار گوشیشو

چرا متوجه نمیشم واقعاااا😁 همش فکرم درگیره اینه ک باز پیام میره واسش تو نشست های فعال ک مدل گوشی م ...

برو نشست فعال یه گزینه داره بنام لغو اونو بزن دیگه..فکرت آزاد کن یکم حواستو جمع کن

فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی