تلگرامش رو پاک کن دوباره نصب کن هم قفلش میره هم هیچی پاک نمیشه ولسه تلگرام خودت هم میری تو نشست های فعال اسم گوشیش اونجا بود میزنی تمام کردن میره بیرون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حسابی ذهنم قاطی کرد همه چیو کاش میفهمیدم چجوری اخه گوشیش ازش جدا نمیشه اونقد ک بشه باش کاری کرد😭
ببیناول برو تو تل خودت قسمت تنظیماتش حریم خصوصی رو بزن میزنه نشستهای فعال برو اونجا یه گزیته داره نوشته لعو نشست ها اونو بزن خب این از تل خودت....حالا شوهرت که خوابید سین کارتشو دربیار بزار تو گوشبه خودت و با سبم کارتش یه تل نصب کن مثلا اکه خوش تلکرام داره تو موبو گرام نصب کن،و یه پیامی میاد که کد تلگرامه اونم برو قسمت پیامک ها خوب که تل نصب کردی اون پیام کدو پاک کن.بعد سیم کارت شوهرتو بزار تو گوشیش .اینجوری تلگرام شوهرتو هک کردی واسه خودت...فقط شانس بیاری نره قسمت نشستهای فعالش چون میفهمه هک شده....