2777
2789
عنوان

جااااری تقلیدی 😳😒

1279 بازدید | 55 پست

سلام بچه ها 

من تو اینستا یه وقتایی استوری میزارم از بچه م و پختن غذا و دسر و اینا 

هرررروقت من اینجوری استوری میزارم دو ساعت بعدش جاریم عین استوری منو میزاره . انقد حرصم میگرفت ک نگو . اخه یبار دو بار نه اینکه پشت بند من تقلید کنه 

نه فقط تو اینستا . مثلا من مانتوی ابی میخرم . هفته بعد میبینم عیییین مانتوی منو خریده. ببین تا کجا پیش رفته که رفته حلقه ازدواجش و عوض کرده عین مال من خریده . حالا بگذریم

خیلی هم دوست داره که من استوریاش و ببینم . من غروب یه عکس از خودم و شوهرم گذاشتم استوری . کلاه سرم بود . 

دیدم دو ساعت پیش اونم استوری گذاشت . منم نرفتم با پیج خودم ببینم یه پیج فیک ساختم انقد صبر کردم ک منو فالو کرد با اون پیج رفتم دیدم که عین عکس ما رو گذاشته . فقط کلاه نذاشته بود سرش

خیلی خندیدم . مدام دایرکت بهم میده ک من ببینم استوری گذاشته برم ببینم . منم خووونسرد خونسرد اصلا به روم نمیارم 

پستی که میزارم واسه استارتره اگه مخالفی به خودت مربوطه منو ریپلای نکن 👊

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3983889/ختم-1400تا-یاجواد-الائمه-ادرکنی-کسی-میاد-کمکم-کنه?postId=126273669

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍

ببخشید طولانی شد

شما با ادمای تقلیدی دور و برتون چکار میکنید

عین من حرص میخورید ؟ یا واستون مهم نیست؟؟؟

پستی که میزارم واسه استارتره اگه مخالفی به خودت مربوطه منو ریپلای نکن 👊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به زانوی چپت بگیر😂

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

بی خیال باش.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

ناراحتی نداره که

خوشحال باش و ببین سلیقت چقدر خوبه که قبولت داره

City of stars💫are you shining just for me?city of stars there's so much that I can't see.who knows?I felt it from the first embrace i shared with you..that now our dreams they've finally come true🍀

حالا من سعی میکنم جاریم هر کار میکنه من نکنم! 😂 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
ببخشید طولانی شد شما با ادمای تقلیدی دور و برتون چکار میکنید عین من حرص میخورید ؟ یا واستون ...

مهم نیست و دقت نمیکنم اصلا .برامم عجیبه آدما با این موارد حرص بخورن .🌷

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...