2777
2789
عنوان

بحث باشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم خسته شدم از این بحثا .کاش ادم میشد.ادما تغیر میکنن خودم دارم میفمهم

بحث زیاد هم نکن اینطوری ممکنه بیشتر به دوستاش پناه ببره که از بحثای خونه دور بمونه شاید بگی خودت اینکارو میکردی خوب بخدا همه راهارو رفتم اما این مشروب لعنتی و رفیقاش زندگیمو خراب کردن خدا کنه که شوهرتو قابل تغییر باشه توی نت سایتای خوبی برای راهنمایی هست یا اینکه خودت خلاقیت خرج بده ببین بشین چندتا راهکار بنویس از خوووووب تا بد اول از خوب شروع کن و صبور باش چند بار تکرار کن هر کدومو از ارایش و چیزای عاشقونه و هر چیز دیگه بالاخره اگر همشون جواب ندادن سعی من ببریش مشاوره و از بزرگترا کمک بخوای

اولین کاربری من شاید قبل سال نود بود اما نمیدونم چرا پسوردام همیشه یادم میره😎🤓

فازی ندارم خانوم محترم با افتخار میگم زنان پاکترین موجوداتن . 

خانوما حواستون رو جمع کنید ، به کرات دیده شده مردهایی با روش مهربانانه و طرفدار حقوق زن اومدن کم کم طرف مقابل رو گول زدن ... گول همچین موجوداتی رو نخورید 

خانوما حواستون رو جمع کنید ، به کرات دیده شده مردهایی با روش مهربانانه و طرفدار حقوق زن اومدن کم کم ...

چقد شما به مردا مشکوک هستی وبدبین من خودم روانشناسی میخونم وهیچوقت نشده به خانمی بی احترامی کنم چه برسه گول بخام بزنم کمی دیدتونو عوض کنید

چقد شما به مردا مشکوک هستی وبدبین من خودم روانشناسی میخونم وهیچوقت نشده به خانمی بی احترامی کنم چه ب ...

بله بشدت شکاک هستم و بدبین ، چون به وفور سواستفاده مردهارو دیدم ، همشونم از دلسوزی شروع میکنن !!! 

بله بشدت شکاک هستم و بدبین ، چون به وفور سواستفاده مردهارو دیدم ، همشونم از دلسوزی شروع میکنن !!!&nb ...

حق میدم چون جنس خودمومیشناسم ولی من قصد سواستفاده ندارم . عضو این سایت شدم بخاطر رشتم مشکل خانومارو بدونم 

حق میدم چون جنس خودمومیشناسم ولی من قصد سواستفاده ندارم . عضو این سایت شدم بخاطر رشتم مشکل خانومارو ...

مشکل خانوما آقایونن ، اگر میتونی برو اونارو درست کن !! که همه مون یا داریم میسوزیم و میسازیم یا متارکه ایم و در شرف طلاق ، یا طلاق گرفتیم ،‌ 

حق میدم چون جنس خودمومیشناسم ولی من قصد سواستفاده ندارم . عضو این سایت شدم بخاطر رشتم مشکل خانومارو ...

من خودم مشاوره خوندم ولی با دونستن مشکل خانوما کاری از دستتون برنمیاد ، اگر میتونی برو عملی کلاس آموزش زن داری برای مردها بذار ... 

مشکل خانوما آقایونن ، اگر میتونی برو اونارو درست کن !! که همه مون یا داریم میسوزیم و میسازیم یا متار ...

ممنون که توهین نکردی‌ . من هم قصدم همینه بخداقسم اصلا هبچ منظوربدی از حضورم ندارم. تحقیق میکنم. و ریشه یابی. اووقتی وارد این رشته شدم میبینم چقد خانوما حقشون خورده میشه ومن تلاشم اینه این اتفاق نیفته

ممنون که توهین نکردی‌ . من هم قصدم همینه بخداقسم اصلا هبچ منظوربدی از حضورم ندارم. تحقیق میکنم. و ری ...

نمیدونم ، بازم میگم از بس مرد بد دیدم به حس نیت شما هم شک دارم ولی دیگه قسم خوردید ، امیدوارم موفق بشید ، ولی با یک گل بهار نمیشه ، یه شورش دسته جمعی و انقلاب لازمه که احتمالا بزودی همجنسام رقم میزنن