2777
2789
عنوان

مصرف ماري جوانا 😔😔😔

224 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها تازه فهميدم يكي از اعضاي خانوادم كه به شدت دوستش دارم ماري جوانا استفاده ميكنه. خيلي خيلي ناراحتم فكر كنم حدودا سه سال يا شايدم بيشتر مصرف ميكرده ولي من نميدونستم خيلي غم تو دلمه اما به روش نياوردم چون نميدونم چكار كنم. شما كسي رو ميشناسين كه اينجور بوده و ترك كرده باشه؟حاضرم هر كاري كنم كه ترك كنه اگه همچين موردي داشتين ممنون ميشم راهنماييم كنين دارم دق ميكنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاسای نارانان روبهت پیشنهاد میکنم مختص شماست ازبهزیستی شهرتون شمارشونو بگیرید برید 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

بستگی به خود شخص داره که از نظر روانی بخواد ترک‌کنه یا نه چون اگه به زور ترک کنه انا از‌نظر ذهنی‌ میل داشته باشه به مصرف دوباره مصرف‌میکنه . ماری جوآنا در دراز مدت آسیب جدی به مغز وارد میکنه باعث فراموشی میشه و فرد و ترسو میکنه و غیرتشم از بین میره...با‌مشاور مطرح‌کنین

آه از این قوم ریایی که درین شهر دو روی روزها شحنه و شب باده فروشند همه♥🎭