2777
2789
عنوان

ازدواج یه قراردادحقوقی

199 بازدید | 7 پست

سلام خانماهدفم ازین تایپیک این نبودکه ته دله خانومای مجردروخالی کنم .ولی متاسفانه ماخانماشدیدااحساسی هستیم ومعمولابنابه سنت هاوباورهای جامعه وخانوادمون زودازدواج میکنیم ومعمولاازخیلی ازقوانین ازدواج ،طی زندگی وطلاق بیخبریم.خانمای مجرداینوبدونیدکه همه زندگی هاخوبی وبدی وآرامش تلاطم روداره وزندگی نیس که نباشه درش.اماگاهی خدای نکرده این زندگی دیگه به جایی میرسه که راهه حلی درش نیس.درسته که ماازدواج کردیم که زندگی کنیم ولی دنیاهمیشه رویه روال پیش نمیره.پس دررابطه باپس گرفتن حق وحقوقه انسانی که باازدواج ازدست میدیم خودمونوبیمه کنیم وخیلی دقیق قوانین روبرسی کنیم.دوازده بندعقدنامه طبقه تجربه ی وکلاوحقوق دانااعتباره عملی نداره واثباتش سخته چه بسادرحینه اثباتش محکومیتی هم برای خانم پیش بیاد.پس تمامه حقوقه انسانی مثله اشتغال وتحصیل وحق طلاق وحضانت روفدای مهریه ی کذایی وغیرعملی نکنیم.

احسنت ..من هرروز امکان نداره این حرفارو نزنم 

ازدواج درست وقتیه که خانم مستقل باشه و ازدواج واسش اپشن و در ازدواج به جای مهریه ..حق و حقوقش رو بگیره که اگر به مشکل برخورد بگه عزیزم چمدونتو جمع کن فردا نبینمت 😊😀اما متاسفانه زنان ما بسیار منفعل عمل میکنن و بعضیا که ته بیعقلین و فکر میکنن 1000 تا سکه یعنی ارزش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی با شما موافقم و ممنونم مطرحش کردید

همه ی ادما باید حقوق انسانی خودشونو بشناسن و وارد به رابطه ی برابر بشن.این هیچ منافاتی با عشق و علاقه و شناخت نداره. ازدواج تمام مشخصات یه قدگرارداد منعقد شده بین دو نفر رو داره و باید ابن قرارداد جوری نوشته بشه که معلوم کنه هر دو طرف، به حقوق انسانی همدیگه و به داشتن حق و حقوق برابر قایل هستن

تحقیرشدن توی دادگاهه تمکین و....باوجودداشتن مدرک برام پیش اومده وتجربه شده .دلم نمیخوادبرابقیه اینجوربشه .خانمای گل خودتونونسپارین به دسته قانون وهرچی ازقبل پیش نویس شده این قوانین بایدتغییرمیکرده مثله خیلی ازاحکامه دیگه که به روزشدن ایناام بایدبه روزمیشدن مقاله ی دکترمحدثی درباره ی رابطه ی شوهرکشی بانداشتنه حقه طلاقه آقایون روبخونیددکترمیگن که الان زمانه ای شده که زن هابابقیه حتی باآقایونی که نمیشناسندتوی محیط کاریافضای مجازی تبادله نظرمیکنن وتعامل دارن تویه زمانه ای که زن پابه پای مردکارمیکنه وخرج خونه رومیده موضوعه تمکین ونفقه وحقه طلاق دیگه مثله زمانی که زن توی پستوی خونه بوده وموقع خریدجلوی نامحرم صداشوبم میکرده معنی نداره .حالاکه تغییری نمیکه این قوانین همونطورکه مهریه برای آقایون آسان شدماخانمابایدخودمون حقوقه انسانیمونوبگیربم اگه نشدوقبول نکردمردب ناچاربه ازدواج نیستیم دقیقامثله پسرهایی چندساله به بهانه ی که مهریه وخرج خونه ازدواج نمیکنندیادنباله زنه شاغلی میگردندکه همچنان براشون ترشی بندازه وچشم بگه اماخرجه خونه روهم بده تابه اصطلاح به دردسرنیوفتن

خیلی با شما موافقم و ممنونم مطرحش کردید همه ی ادما باید حقوق انسانی خودشونو بشناسن و وارد به راب ...

من اجازه نمیدم هرخانم مجردی که میدونم میخوادازدواج کنه مثله خودم بی اطلاع جلوبره.دنیاکه همیشه عالی نمیچرخه الان شوهرخودم درازای طلاقی که خودش خواهانه اولیه شه وازمن زودترحرفشوزده ازمن باج میخواد

درخاست دوستی دادم اگه میتونی قبول کن یکم حرف بزنیم منم دارم جدا میشم مخام قوی شی انقدرشوهرت ازارت نده

در سال ۹۹/۹/۹شکر خدا مشکلاتم حل میشه بهترین زندگیو دارم به همه آرزوهام رسیدم خانوادمم همینطور,🥰🥰🥰😍😍😍پس پیش به سوی زندگی بهتررررررر