2777
2789
عنوان

ترس من بعد از تصادف

204 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من یه چند ماهی هست دارم میرم اموزش رانندگی امروز داشتم بیرون می روندم البته اموزشی بعد خواستم ماشین پارک کنم بجای ترمز کاز فشار دادم و زدم به ماشین پسر داییم الان حالم خیلی گرفته نمی دونم چیکار کنم از ترس هم غش کردم (بنظرتون دیگه پشت فرمون نشینم)😥😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اشکال نداره منم یه خرابکاری کردم. زدم به یه جایی ناجور خراب شد...هیچی شوهرم گفت کار خودش بوده میدونست من حساسم بعد باید اونجایی که خراب کردیم درستش میکردیم به بابام گفتیم اومد زحمتشو کشید فهمید کار منه کلی خندید ولی جلو بقیه اظهار بی خبری کرد 😁😁😁😁😁ولی خب الان بعددچند سال مییشینم گاهی..اولشه طوری نیست..جانی نباشه ایراد نداره

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...