2777
2789
عنوان

بچه م ایست قلبی کرد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بعداز ۷سال اقدام کردم

ان شاءالله به زودی مادر میشی 

امید،                                                                                  زیباترین واژه است،                                                         ❤از دستش نده، درست میشه❤
والا قلب منم ایستاد بااین عنوانت مینوشتی جنینم ایست قلبی کرد نه بچه م ترسیدم خدا شاهده قلبم تیر کشید ...

خدا نکنه.چه جنین چه بچه 

چه فرقی میکنه بچه م بود دیگخ

برخلاف اسم کابریم خانومم❤kurd❤خدایا هرچی خودت بخوای شاید قسمتم نبود

ترسوندیم عزیزم...

طوری نیس ک.

خیلی پیش میاد

منم اولی اینجور شد...

الان یه دختر و یه پسر دارم.‌... اصلا یادم به سقط نیست. الان گفتی یادم افتاد. 

هورمونات ریخته ب هم خوب میشی

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
نه بعداز ۷سال اقدام کردم

عزیزم ایشالله به زودی جاش پر میشه.اگه جای من بودی چیکار میکردی؟از منم بچه اولم ۳۵هفته بودم که خفه شد و ایست قلبی کرد.ولی خدا خیلی بزرگه یکی دیگه بهم داد.خودتو تقویت کن.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

۷هفتگی قلبش وایساده بود من تو۱۱هفتگی فهمیدم

دقیقا مث خودم

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
عزیزم این مشگل۳سال قبل برامنم افتاد۱۲هفته بودم رفتم غربالگری گفتن ۸هفته مونده،ولی شکرخدا۳ماه نشدحامل ...

خدا روشکر.منم دقیقا برا غربالگری رفتم فهمیدم.بهم گفتن هیچ دلیل حاصی نداره.به شما هم همینو گفتن ؟

برخلاف اسم کابریم خانومم❤kurd❤خدایا هرچی خودت بخوای شاید قسمتم نبود