2777
2789
قرار نیست رو ب قبله بخوابیم  میشینیم تو خونمون و خونه تکونی میکنیم یا کتا ب میخونیم و تلویزیون ...

ببخشیدمن اشتباهی شماروریپ کردم

وَلا تَیْأَسُوا مِنْ رَوْحِ الله.... از رحمت خدا ناامید نشوید
اصلا اینجور نیست که شما میگی  شما حوصله موندن تو خونه رو داری ما نداریم  بعدشم من وقتی ت ...

شما رعایت میکنی 

ایا بقیه ک بیرونن هم رعایت میکنن؟

یکی میاد تو صورتت سرفه و عطسه کنه!!!

یا یه جایی رد بشی که قبلش ادم بیمار نشسته بوده 

فکر میکنی بهمین سادگی هست؟

انقدر ساده بود معاون وزیر بهداشت و کسایی ک درس این رشته رو خوندن مریض نمیشدن !!!

و خدا هست ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما رعایت میکنی  ایا بقیه ک بیرونن هم رعایت میکنن؟ یکی میاد تو صورتت سرفه و عطسه کنه!!! یا ی ...

همون وزارت بهداشت میگه با رعایت کردن اصول بهداشتی هیچ مشکلی پیش نمیاد

من خودم وقتی بیرون میرم ماسک و دستکش دستمه

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
اصلا اینجور نیست که شما میگی  شما حوصله موندن تو خونه رو داری ما نداریم  بعدشم من وقتی ت ...

شما رعایت میکنی مطمئنی بقیه ام رعایت میکنن؟شما پنجاه درصد قضیه هستی.و ماسک فقط تا پنجاه شصت درصد جلوی این ویروسو میگیره و اگه هر دوساعت عوض نشه بیشتر در خطر این ویروس قرار میده شخصو چون محیط مرطوب به حساب میاد.تو ارایشگاهم واسه اصلاح باید ماسکو برداری باید رو صندلی بشینی خود ارایشگر با دستکشی که به شخص دیگه دست زده به مشتری دست میزنه پس بهتره بشینیم تو خونه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
شما رعایت میکنی مطمئنی بقیه ام رعایت میکنن؟شما پنجاه درصد قضیه هستی.و ماسک فقط تا پنجاه شصت درصد جلو ...

والا من تو خونه نشستم خودمو دخترم آنفولانزا H1N1گرفتیم از مردن برگشتیم 

پس فکر نمیکنم ازاون سخت ترباشه این ویروس فقط شیوع ش شدید همین

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
والا من تو خونه نشستم خودمو دخترم آنفولانزا H1N1گرفتیم از مردن برگشتیم  پس فکر نمیکنم ازاون سخ ...

خب تو خونه نشستی مریض شدی عزیزم دیگه وای بحال اینکه بیرونم بری.بعله شیوعش بیشتره پس افراد بیشتری تو جامعه میتونن این بیماری رو داشته باشن و راحت میتونن انتقال بدن.ضمن اینکه کرونا راه درمانم نداره هنوز 

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
همون وزارت بهداشت میگه با رعایت کردن اصول بهداشتی هیچ مشکلی پیش نمیاد من خودم وقتی بیرون میرم ماسک ...

خانم سخن رانی امروزشو گوش بده!  گفته تو خونه بمانید و هیچ جا امن تر از خونتون نیست و از خونه خارج نشید جز برای خرید مواد غذایی و بعضی ضرورتهای شغلی.  دیگه به چه زبونی بگه قرنطینه. حتما باید زور بالا سرمون باشه کار درستو انجام بدیم!

کجا گفته با رعایت بهداشت بچرخید تو شهر که یوقت تو خونه حوصلتون سر نره!!!!!

والا من تو خونه نشستم خودمو دخترم آنفولانزا H1N1گرفتیم از مردن برگشتیم  پس فکر نمیکنم ازاون سخ ...

شما برید بیرون بچرخید ! اخه به سیستم انتی ویروس مجهزید! کی گفته امار مرگش کمه اخه پس این همه که دارن میمیرن کی هستند!!!!

شما و امسال شماها با این تفکرات با خیال به اشتباه راحت از  پوشیدن ماسک و دستکش تو سطح شهر بچرخید خودتون و صدتا انسان دیگه الوده کنید و بعد امیدوار باشید اگر مبتلا شدید مثل سرماخوردگی واستون عمل کنه 

همون وزارت بهداشت میگه با رعایت کردن اصول بهداشتی هیچ مشکلی پیش نمیاد من خودم وقتی بیرون میرم ماسک ...

شما ک انقدر بحرف وزارت بهداشت گوش میکنی 

بدبختا خودشون رو کشتن گفتن برای کارهای غیر ضروری بیرون نرید 

یکی فقط مسئول خرید بشه بقیه بیرون نرید 

امن ترین جا خونه هست

خودتون رو قرنطینه کنید 

چرا هر حرفی ک ب نفعتونه رو فقط میشنوید

ب اینام گوش کنین!!!!

یه ویروس ساده هست که چین با اب پاش های ماشینی کل خیابون و ماشینها و ادمها رو از سر تا پاشون رو ضدعفونی میکنه؟!

و خدا هست ....
شما برید بیرون بچرخید ! اخه به سیستم انتی ویروس مجهزید! کی گفته امار مرگش کمه اخه پس این همه که ...

خوب میخوای بیا یه دونه ام بزن تو گوشم🤔🤔🤔🤔

معذرت میخوام دوست گلم اگر لحن پیامم تند بود ❤️🌹 

نه بابا معذرت چیه رفیق

این روزا حال هممون بده ...واقعا دیگه ازتو خونه موندن خسته شدم...کاش زودتر ویروسش شرش کنده شه خدااااا😘😘😘