2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببخش پیامم بی ربطی  میشه چن تا راهکار بهم بگی واسه قبولی ..خیلی تلاش میکنم ..پارسال قبول ...

عزیزم ببخشید دیر جواب دادم نت نداشتم

منم بدون سهمیه بودم اصلن خودتو درگیر این حواشی سهمیه و کارایی که میکنن نکن فقط تلاش کن و به خودت امید وارباش روزانه باید۱۰ تا ۱۲ ساعت درس بخونی و بعد هر دو واحد اختصاصی یک واحد عمومی بخونی توی هر لحظه زندگیت هم کاینات رو در نظر بگیر 

باز سوالی بود بپرس چون من نمیدونم وضعیتت چطوری که راهنماییت کنم بهتره خودت سوال کنی  

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 
عزیزم ببخشید دیر جواب دادم نت نداشتم منم بدون سهمیه بودم اصلن خودتو درگیر این حواشی سهمیه و کارایی ...

خیلی لطف کردین ممنون که جواب دادین ..

میشه بگین چه تستایی رو بزنم ؟ کتاب تست یا سوالات کنکور یا ازمونا یا همشون ؟ واسه هر درس منظورمه 

ازمون چی شرکت کردی ؟ 

خیلی لطف کردین ممنون که جواب دادین .. میشه بگین چه تستایی رو بزنم ؟ کتاب تست یا سوالات کنکور یا ازم ...

من قلم چی میرفتم و ۴ تا آزمون جامع آخر سنجش هم به نظرم خیلیی خوب و واجبه

واسه یه درسی مث ادبیات فقط تست میزدم و اصلن توضیح آرایه و دستور نمیخوندم دینی هم اصلن تست نزدم فقط خوندم و حفظ کردم وقتی که یه درسی رو میخوندم تستاشم میزدم ولی بیشتر تمرکزم روی سوالات کنکور بود نه تالیفی ها

من قلم چی میرفتم و ۴ تا آزمون جامع آخر سنجش هم به نظرم خیلیی خوب و واجبه واسه یه درسی مث ادبیات فقط ...

سلام عزیزم شما دانشجوی پزشکی هستید الهی که موفق باشید،میشه برا منم دعا کنید که به پزشکی برسم و ارزوم حسرت نشه؟😢من خیلی استعداد دارم ولی این روزا اصلا روحیه برای خوندن ندارم شما هم تو دوران کنکورت اینجوری میشدی ایا؟چیکار کنم دوباره با قدرت شروع کنم؟

سلام عزیزم شما دانشجوی پزشکی هستید الهی که موفق باشید،میشه برا منم دعا کنید که به پزشکی برسم و ارزوم ...

عزیزم حتمن دعا میکنم 

نه تنها من بلکه هر کسی که واسه کنکور درس میخونه یه دوره هایی رو اینطوری میشه که کاملن طبیعیه و مهم اینه که بتونی کنترلش کنی اگر استعداد و علاقه داری و واسش تلاش کنی بهت قول میدم قبول میشی

من قلم چی میرفتم و ۴ تا آزمون جامع آخر سنجش هم به نظرم خیلیی خوب و واجبه واسه یه درسی مث ادبیات فقط ...

خیلی ممنون عزیزم بابت راهنماییت خیلی از امضا و حرفات روحیه گرفتم ...منم اینبار به ارزوم میرسم ...هم تلاش میکنم هم جذب 💎

موفق باشی مهربون 💙💙💙

خیلی ممنون عزیزم بابت راهنماییت خیلی از امضا و حرفات روحیه گرفتم ...منم اینبار به ارزوم میرسم ...هم ...

خواهش میکنم عزیزم سوالی داشتی من درخدمتم