2777
2789
عنوان

همونیم ک گفتم شوهرم کتکم زده😥😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 60 پست
نه نمیخوام ابروم بره عزیزم شوهرم میخاد فقط به حرفش گوش بدم و نه نیارم خب منم غرور دارم

خدا بهت صبر بده گلم. سعی کن ببینی قلقش چیه. سعی کن اول به خودت مسلط باشی و برای خودت ارزش قایل شی.اگه دست بزن داره تحریمش کن‌. اصلا باهاش حرف نزن .محل خوابتو جدانکن و غذا بزار.

ولی سنگین باش.بزار عذرخواهی کنه.مردی که عذرخواهی نکنه دفعه بعد وقیحتر میشه

برو مشاور عزیزم نظرات نی نی سایتی به شخصه داشت زندگی منو بهم میزد

خب واقعا چرا میاید اینجا نظر خواهی میکنید؟

اینجا فقط برای درددل خوبه،نه مشاوره و راهنمایی

به نظرم شنونده باید خودش عاقل باشه،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیخوام ابروم بره عزیزم شوهرم میخاد فقط به حرفش گوش بدم و نه نیارم خب منم غرور دارم

تهدیدش کن اینکه خانوادش بفهمه ابروی تو نمیره ابروی خودش میره نگو ولی تهدید کن. بگو نصف ادب و شخصیت خواهرت تو وجود تو مشخصه.

در مرحله اول اگه زندگیت رو دپسداری یا نه اگه مجبوری زندگی کنی 

بااااید کاری کنی همسرت طلاقت نده چون تو میخوای بمونی 

حالا انتخاب با خودته یه زندگی عاشقانه درست کنی یا یه زندگی اجباری 

مطمن باش تا چندسال تحملت میکنه و اجباری رو بخاطر بچه ها قبول میکنه اما بعد از چند وقت ازت خسته میشه و طلاقت میده 

پس بیا و عاقل باش و یه زندگی با سیاست درست کن که عاشقت بشه و بدون تو آبم نخوره 

😘برا سلامتی بچم و شوهرم و مامان و بابام صلواااات   اقایون درخواست ندین لطفا
پس چیکار کنم

اینجور مردهارو باید افسارشون در دستت بگیری تا رم نکنن.اول اینکه بگو چندسالته.تخصیلاتت.ایا شاغلی یانه؟!سطح مالی خانواده خودت.چندتا بچه داری؟!تا بگم.اگر همین امروز کتکت زده پاشو برو سریع پزشک قانونی و ازش شکایت کن و تا اخرهم پیش برو.طول درمان بگیر دادگاه براش حبس میبره و دیه سنگین.دیه رو ازش میگیری بخاطر کتک.و بعدهم تصمیم میگیری بره زندان یانه.چندروز میندازیش بازداشت بعد چندروز که بفهمه شهر هرت نیست و بره جای سفت ادرار کنه که بازتابش بهش بخوره به دست و پات میفته و دیگه خفه میشه کلا.توام اگربازهم خواستی میتونی رضایت بدی بیاد بیرون و یک تعهد محکم قانونی ازش میگیری.اگر دفعه دیگه دوباره جفتک انداخت ایندفعه یکسره میری پزشک قانونی و بعد دادگاه میان کت بسته میبرن از محل کارش.بعدهم چون خشونت داشته دادگاه مهریت رو از حلقومش میگیره و خونه رو به عنوان مهریت به تو میده.و اموالش رو مسدود میکنه میده به تو.نفقت هم میده.و بخاطر اینکه این فرد خشونت داره و تعادل عصبی نداره حضانت فرزندها رو به دلیل امنیت جانی بچه ها به تو میده دادگاه.اینطوری شوهرت میفهمه زورت زیاده و تا الان نخواستی لهش کنی وگرنه خوب یاد داری لگد مالش کنی از روش رد بشی.در طی این مدت بسیار هم به خودت برس.ارایش کن تیپ بزن.بخند.بزار اتیش بگیره

جفتتون غرور دارید برای همین اوضاعتون سخت شده

ازدواجی بدون عشق و بدون شناخت اگاهانه.طبق معمول سخن اینکه عشق بعد ازدواج بوجود میاد همین اتفاقات میفته که نه تنها عشق نمیاد نفرت میاد

ازدواجی بدون عشق و بدون شناخت اگاهانه.طبق معمول سخن اینکه عشق بعد ازدواج بوجود میاد همین اتفاقات میف ...

اگر انتخاب درست باشه عشق به وجود میاد!! دیروز زن عموم میگفت به عشق بعد از ازدواج معتقد شدم چون برام پیش اومد 

در مرحله اول اگه زندگیت رو دپسداری یا نه اگه مجبوری زندگی کنی  بااااید کاری کنی همسرت طلاقت ند ...

بهترین راه حل برو پیش مشاور اونا درسشو خوندن تجربه کافی هم دارن! شما خیلی خوب کاری کردید به خانواده ها نگفتی چون اگه پای خانواده ها بیاد نه تنها حل نمیشه بلکه بدتر هم میشه