2777
2789
عنوان

همونیم ک گفتم شوهرم کتکم زده😥😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 60 پست

هرچی گفت بگو تو راست میگی  و بحث نکن

یه بار بگو ،نه اینکه حرف نباشه اما من دیگه کشش بحث باهات و ندارم نمیخام رومون بیشتر از این باز بشه بهم 

حکایت بحث خر با گرگه  که خر میگه چمن قرمزه و گرگ میگه سبزه باهم میرن پیش سلطان جنگل و سلطان جنگل میگه گرگ تو مقصری .گرگ جا میخوره میگه چرا مگه چمن سبز نیست !شیر میگه چمن سبزه اما مقصر تویی که وقتی واقعیت و میدونی با خر بحث میکنی 

بایا خودتو ناراحت نکن.

شوهرم به من یه بارگفت خرررز ترازمن نبوده توروبگیره.

منم گفتم شانسمه.خرترین ادم کره زمین شده شوهرم😂گفت فریبا ماشینو میندازم تودره هاااا.ساکت شدم 

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا نمیتونم راهنماییت کنم.تو تا وقتی خودت به خودت احترام نذاری شوهرت هم نمیذاره.از حرف شوهرت مشخصه تورو یک‌زن ضعیف و توسری خور و حقیر میبینه که دیگه براش جذبه نداری.وقتی میبینه زنهای دیگه رو خواهراش رو که زنهای مستقل و با عزت نفس هستن ناخواسته بهشون احترام میذاره و جذب میشه.و بعد تورو میبینه و میبینه ضعیفی.به خودش حق میده کتکت بزنه.و بعدهم چون مجازات محکمی نمیشه در قبال خشونتش بیشتر ازت متنفر میشه.چون شوهرت مردی هست که عاشق زنهای سرکش و قدرتمند هست که مثل سگ چخش کنه.نه یک زن مظلوم که ازش کتک بخوره.این شخصیت همسرته و خودت داری با سکوت و عدم شکایت و مجازاتش زندکیت رو خراب تر میکنی.

من الان تاپیک قبلیتو خوندم برو جای چنگاشو به خواهرشوهرت نشون بده رفتاراشو بگو. اصلا نگو نمیخوام طلاق بگیرم.اصلا نگو نمیخوام بابام بفهمه.هرچی بیشتر به چنین مردی نقطه ضعف نشون بدی جری تر میشه.

عزیزم ناراحت شدم تو رو با خواهراش مقایسه کرد!مقایسه واقعا دل آدم رو.میشکونه! اون اخلاقش تو روزهای دی ...

عاشقش نیستم

دوسشم ندارم

اسرار مادرم مارو به این وصلت سوق داد

نمیگم ادم بدیه 

اما خب باب میل من نیس

واسم ارزش نمیزاره

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
اخه ادم هیچی هم نگه میزنن تو سرش 

بخدا راست میگم من از وقتی با شوهرم بحث نمیکنم زندگیم یه آرامش عجیبی داره حتی اگه حق با من باشه بازم بحث نمیکنم 

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی
من الان تاپیک قبلیتو خوندم برو جای چنگاشو به خواهرشوهرت نشون بده رفتاراشو بگو. اصلا نگو نمیخوام طلاق ...

نه نمیخوام ابروم بره عزیزم

شوهرم میخاد فقط به حرفش گوش بدم و نه نیارم

خب منم غرور دارم

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
عاشقش نیستم دوسشم ندارم اسرار مادرم مارو به این وصلت سوق داد نمیگم ادم بدیه  اما خب باب میل ...

چون خودت برای خودت ارزش قائل نمیشی اونم پررو شده. الان با اون کتکهایی که زده حتما باید به بزرگترت بگی. و حتما کاری کنی که بار آخرش باشه. مگه هرکی عصبی یا ناراحت بود باید بزنه؟ جوری مث خودش لهش کن که حساب کار دستش بیاد