2777
2789
عنوان

وسایل نوزادی برای دوقلو

1234 بازدید | 18 پست

دوستان من دوقلو باردارم البته فرزند دومم هست میخواستم اگه کسی تجربه ایی بابت خرید وسایل دوقلو ها مثل گهواره و کالسکه و...داره در اختیارم بزاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کالسکه ک برای دوقلوها هست من اونو خریدم

گهواره هم یکی کافیه

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

سلام

ماهرکدوم سه صلوات نذر امام رضا کردیم تو هم به هفت نفر اس بده تا تو سه میلیون صلوات شریک بشی .

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

سلام عزیزم من دوقلوهام اول تا سه ماهی دوتاشون کنار هم بودن تو یه گهواره بعد دوتا گهوارش کردم سعی کن چیزی که بخری دوتا دوتا نخر چون اولا اسراف زیاده بچه ها کم استفاده میکنن .دوما اگه یدونه باشه براشون عزیزه 

مثلا من یه روروک گرفتم ولی کالسکه دوقلو گرفتم 

یه تاپ گرفتم 

برا خونه دار شدنمونصلواتبفرستین😍😘ناموسن صلوات بفرستین دیگه😏😍😍😍😍امروز در تاریخ ۲۶ بهمن سال ۹۸ عشقم گل پسرم امیرسامم برای اولین بار راه رفت و منو یهو شوکه کرد ای جووووونم الهی خدا حفظش کنه برا مامان و باباش قل دومش انیل خانم ۱فعلا قصد نداره یکم پیشرفت کنه وهمچنان چهار دست پاس😏😏😏😏😏امروز در تاریخ ۲ اسفند ۹۸ آنیل خانم هم یهو ایستاد و راه رفت من فدای دوقدمیت برم اخه کلوچم😍😍😍😍😍😍خدایا خیلی خیلی ممنونم ازت بابت این نعمت خیلی بزرگت .......امروز در تاریخ ۴ اسفند ۹۸ خوشکل خانمم آنیل بدون کمک ایستاد و واسمون دلبری کرد ای جانم خودش چه ذوقی داشت😄😄😄😍😍😘😘😘

عزیزم😍😍😍😍خداحفظشون کنه 

واس منم دعا کن منم مامان دوقلو ها شم 

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌