2777
2789
عنوان

اقدام کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بخدا یکسال گریه کردم نمیدونم چرا دلم آروم نمیشه حالا میخوام دوباره اقدام کنم اما خودم میگم شاید و ...

ایشالا که خدا کمکت میکنه عزیزم نی نی نازت میا بغلت درکت میکنم من ۹ هفته م انقد میترسم و استرس دارم که نگو دقیق میدونم چه حالی داشتی😔❤ایشالا ماه دگ بی بی چکت مثبت شه.امشب حتما اقدام کن تخمک داری اگه سفید شده وقتی قرمز میشه ینی lhرفته بالا ۲۴ ساعت بعد ازاد میشه الان برا تو ازاد شده ال هاشت اومده پاییین

ایشالا که خدا کمکت میکنه عزیزم نی نی نازت میا بغلت درکت میکنم من ۹ هفته م انقد میترسم و استرس دارم ک ...

مرسی واسه دعای قشنگت الهی به حق همین امشب که بچتون صحیح و سالم باشه هیچ مادری این ضربه بد رو نخوره

عزیز دیروز هم صورتی بودا همرنگ نشد

مرسی واسه دعای قشنگت الهی به حق همین امشب که بچتون صحیح و سالم باشه هیچ مادری این ضربه بد رو نخوره ...

دیروز صورتی شد امروز بی رنگ درست میگم؟

مشکلی نیس چون زیاد بالا نبوده خیلی پررنگ نمیشه طبیعیه ولی اگر امروز بی رنگ بوده حتما تخمک داری اقدام کن