2821
2789
عنوان

یه مشکل حاد دارم....

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 61 پست
اویل هفته ای دو سه بار الان ماهی یبار 

همینکه فاصله انداختین خیییییییلی بده، حالا گیریم تو سرد شدی همسرت چی! بزار یه مطلب هست الان پیدا میکنم میفرستم 

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.    عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.
با همسرت در موردش صحبت کن . بهترین کسی که میتونه کمک کنه .حتما یه چیزایی هست که دوست نداری و اون درخ ...

نه شوهرم خوبه همه جوره دوستش دارم مشکلی باهاش ندارم یعنی اینجوری نیس از ظاهرش چندشم شه...ارضا هم میشم...ولی قبلا بود الان انگار میل ندارم...البته من یکم عصبی ام و افسردگی دارم..ولی خب میبینم خیلیا هستن مشکل دارن ولی میل جنسی دارن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببینید یه زمانی میبینی شاید خیلیا نسبت به شوهرشون سرد میشن ولی میلشونو از دست نمیدن یعنی فقط نسبت به شوهرشون سردن..ولی من کلا انگار توانایی رابطه ندارم منظورم اینه معذرت میخوام اگه یه فرد دیگرو هم بیارن کنارم میلی ندارم....

من یه مدت اینطوری بودم الان درست  شدم. شما افسردگی داری. افرادی که مشکل اعصاب دارن از    روابط جنسی متنفرن. خیلی اذیتن.   ازش فرار میکن.  ترس دارن. علائم دیگه تو واسم بنویس

ببینید یه زمانی میبینی شاید خیلیا نسبت به شوهرشون سرد میشن ولی میلشونو از دست نمیدن یعنی فقط نسبت به ...

همینارو ک هی ب خودت میگی خودتم باورت میشع تلقین نکن سعی کن عوض کنی خودتو ببین ی بار رابطه خوب داشته باش چند شب بعدش دوباره بعد چند وقت عادی میشی

جز بی حوصلگی هیچی نمونده واسم...
هرچقدر تعداد رابطه کم شه میل جنسی هم کم میشه، ببین چی باعثش شده، چه اتفاقایی این اواخر افتاده که تحت ...

نمیدونم دلیلشو واقعا..دکتر بهم گفت شوهرت خیانتکاره گفتم نه...کلی سوال پرسید گفتم نه...خودم موندم

ی چی بگم اتفاقا خیلی موقع ها فیلم دیدن باعث میشه دیگ تو واقعیت تحریک نشی و فقط ذهنی و با اون فیلما ت ...

آره اتفاقا فیلمم دکتر بهم گفت ولی نهایت همون لحظه خیلی کم تحریک شم

پیدا نکردم، تو واتس اپ بوده پاک شده

ولی یه چیزی تو این مایه ها بود که اگر حداقل یک یا دوبار در هفته رابطه با همسرت نداشته باشی باعث فاصله میشه و جوری میشه که دیگه نمیخوای، سعی کن از این به بعد حداقل بطور امتحانی هفته ای دوبار داشته باش بعد خودت متوجه میشی که چه اتفاقی میفته، هرطور شده حتما حتما اینکارو بکن 

موفق باشی

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق(ع) پرسیدم که چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد) ؟ فرمود که می‌گویید: صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.    عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی مانند روزی که از مادر متولد شده ای.
همینکه فاصله انداختین خیییییییلی بده، حالا گیریم تو سرد شدی همسرت چی! بزار یه مطلب هست الان پیدا میک ...

آره خیلی فاصله افتاده ولی خب من واقعا نمیتونم خواهرم مادرم میگن چون تو اقدامی مجبوری انجام بدی ولی من واقعا تواناییشو ندارم چون میل ندارم چندشم میشه