2777
2789
جرمگیر من وایتکس با مایع ظرفشویی قاطی میکنم وسایل آشپزخونه م باهاش میشورم حتما وقتی پرده م رو میشو ...

مادرشوهر من پرده هاش خيلي تميزه هر سري قبل شستن يه يك ساعت ميزاره تو آب وان سياهي و خاكش ميره بعد ميندازه لباسشويي واقعا تميز ميشه!

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بوي امو واقعا عاليه من از پودرش راضي بودم ولي جديدا احساس ميكنم تميز نميكنه ولي پرسيل گرفتم يه هفته ...

موافقم

امو خيلي بي كيفيت شده

قبلا عالي بود 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
والا مردم یه جوری رفتار میکنن انگار قراره همچون بمیریم الان کسی ب عید فکر نمیکنه .من آنقدر حالم بده ...

منم همين فردا هم ميخوام برم يكم گل بخرم ازين فكر و خيالا دربيام،

خودتو با كار خونه مشغول كن گلم،

استرس بدترين دشمن آدم و سلامتيه!

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
عزيزم از كجا خريدي آكوا ميگي؟؟ منم واسه كابينت سيف ميزنم خيلي راضيم،اكتيو امتحان نكردم🤔

من سیف خریدم اینقد همه ازش تعریف میکردن اکتیو ۲۲ خریدم سیف ۳۴ ولی اصلا بدرد نمیخوره پشیمون شدم  

اکتیو واقعا برق میندازه کابینتارو 

اسپری سیف  سیف کرمی برای سرویس ها حتما جرم گیر بگیر برای کف خونه اگه سرامیکه مایع سنگ و سرام ...

عزيزم كدوم رنگ سيف رو بگيرم!؟من سفيد و قرمزش رو دارم!

بنطر تون دیوار رو وایتکس خالی اسپری کنم خوب میشه یا نه

حتما با آب و مایع ظرفشویی قاطی کن

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا