2777
2789
عنوان

کیا بچشون لوزه داره یا عمل کرده

218 بازدید | 18 پست

دختر من  لوزه داره این اواخرم بدتر شده همش تو دماغی حرف میزنه ونفسشو از دهانش میگیره خیلی اذیت میشه باید عمل بشه چیکار کنم با این ویروس لعنتی اگه نبود میبردم عمل ولی الان میترسم

من وقت گرفتم ببرم بیمارستان امیراعلم ولی پیام دادن گفتن از پذیرش شمامعذوریم☹فقط افراد باحال وخیم و افرادی که عمل شدن.موندم چه کنم.پسرم گلودرد داره.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لوزه داره پسرت 

آره.دکتر گفت هرچه سریعتر باید عمل بشه.به گوشهاش آسیب زده.شنواییشو کم کرده بود.دارو مصرف کرد گوشهاش خوب شد ولی لوزه اذیت میکنه😟

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
چه داروهایی مصرف کرده

دوتا شیشه سفیکسیم ۱۰۰.هردوازده ساعت ۱۰ سی سی.قطره ی سدیم کلراید هر ۸ ساعت ۴ قطره تو هرسوراخ بینی.کتوتیفن هر ۱۲ ساعت ۲.۵ سی سی.استامینوفن در صورت درد و بیقراری هر ۶ ساعت ۳ سی‌سی‌‌.برای گوشهاش داده بود.پشت پرده ی گوشش مایع جمع شده بود شنواییشو کم کرده بود.

دوتا شیشه سفیکسیم ۱۰۰.هردوازده ساعت ۱۰ سی سی.قطره ی سدیم کلراید هر ۸ ساعت ۴ قطره تو هرسوراخ بینی.کتو ...

چی بگم من قرار بود بعد عید عملش کنیم دختر من بیچاره از دهنش نفس میکشه لباش خشکه خشکه ممنون بابت گفتن داروهاش

چی بگم من قرار بود بعد عید عملش کنیم دختر من بیچاره از دهنش نفس میکشه لباش خشکه خشکه ممنون بابت گفتن ...

الهی😟قطره بریزی و کتوتیفن بدی بهتر میشه.ببر مطب شخصی دکتر واسش تجویز میکنه.دکتر پسرم گفت کتوتیفنو میدم که حساسیت لوزه هاشو بخوابونه و قطره میدم که راه تنفسشو باز کنه.بگو دارو بده تا بعد عید ببرم عمل.الان اوضاع بده بیمارستانها قبول نمیکنن.

الهی😟قطره بریزی و کتوتیفن بدی بهتر میشه.ببر مطب شخصی دکتر واسش تجویز میکنه.دکتر پسرم گفت کتوتیفنو م ...

کتوتیفن هر موقع دادم یه حس گیجی زیادی بهش دست داد کلا منگ میشه واسه همون میترسم بدم

کتوتیفن هر موقع دادم یه حس گیجی زیادی بهش دست داد کلا منگ میشه واسه همون میترسم بدم

به منم دکتر گفت یه قاشق بده آوردم بلد نبودم آوردم یه قاشق غذاخوری دادم بچم روانی شده بود😯بامشت میکوبید توسرخودش😓 آخه من همیشه با سی سی میدم.قاشقی ندادم تاحالا.کتوتیفن هم اولین بار بود میدادم.اندازه گرفتم یه قاشق غذاخوری ۵ سی سی بود.نصفش کردم ۲.۵ سی سی دادم.الان ۱۰ روزه همین مقدار میدم اصلا اذیت نمیشه.