2777
2789
عنوان

سرنماز شب لیله الرغائب همتوووون رو دعا میکنم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما عزیزم😙انشالله سال بعد اینموقع یه نی نی خوشگل و سالم وسلامت خدا قسمتت کرده باشه

دعا کن تا قبل از تحویل 99 عقد کنم انشالله

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍
مرسی مهربون انرژی مثبت 😍😍💖💖💖 امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره 

فدات شم گلم؛همچنین عزیزم😙😙😙😙😙

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡
امشب گلم

آ آ آ آ آ خ خ خ خ خ که چقدر آرزوهای قشنگ و کوچولو و ساده داشتم که حالا سالهاست تبدیل شدن به حسرت 😔😔

باورتون میشه خیلی وقته ، وقتی میرم مشهد و حرم

دیگه هیچی نمیگم و هیچی نمی خوام

بس که آرزو کردم و برآورده نشدن که هیچ، تبدیل به کابوس شدن 😔

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

داداش کوچیکم واسه کار رفته تهران

وسط ک.ر.و.ن.ا

این روزها آرزوی همه مون همین لعنتیه

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

انشالله به حق این شب عزیز حاجت چندساله ت برآورده بشه 🙏

التماس دعا عزیزمـ

در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤  لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم 
داداش کوچیکم واسه کار رفته تهران وسط ک.ر.و.ن.ا این روزها آرزوی همه مون همین لعنتیه

انشأالله یه کار عالی جور شه براشون😍

انشالله به حق این شب عزیز حاجت چندساله ت برآورده بشه 🙏 التماس دعا عزیزمـ

فدای دل مهربونت بشم من😙😙😙همچنین عزیزم؛انشالله خدا کلی کلی دلتو شاد کنه😍

فدای دل مهربونت بشم من😙😙😙همچنین عزیزم؛انشالله خدا کلی کلی دلتو شاد کنه😍

انشالله ممنون عزیزم خیلی حالم خوب شد با دعاهات😘😍

در تاریکترین روزهای زندگی ات این را بدان که خدا در جواب صبرهایت ، درهایی را برایت می گشاید که هیچکس قادر به بستنش نیست . معجزات وقتی اتفاق می افتن ، که تو برای آرزوهات ، بیشتر از ترس هات ، انرژی بفرستی . زندگیتون پر از اتفاقای خوبِ یهویی❤  لطفا برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنید ۶ساله منتظرم ❤ممنونم ... تیکر بارداری نیست امیدوارم تا قبل از تموم شدن تیکر باردار بشم 
انشالله ممنون عزیزم خیلی حالم خوب شد با دعاهات😘😍

خداروشکر؛همیشه انشأالله دلت شاد باشه😙😙

خداروشکر؛همیشه انشأالله دلت شاد باشه😙😙

مرسی 😚