من الان یا یه پسری در ارتباطم قصدمون به طور جدی ازدواجه. بعد من الان یجا کار میکنم حقوقمم ماهی دوتومنه. دوست پسرم کلا حساسه. بهم گفته بود شماره های پسر تو گوشیت داری حذف کن و بلاک کن. منم قبل اشنایی با این دوست پسرم با یه پسری حرف میزدم ولی هم دانشگاهیم بود و ارتباط احساسی بینمون نبود حداقل از طرف من و اونم هیچوقت بهم پیشنهاد نداده بود. یکی دوبارم رفتیم بیرون باهم ولی مثل دوتا دوست کاملا معمولی. ولی اصصصلا به عنوان دوست پسر به هیییچ عنوان قبولش نداشتم ولی خب براش احترام قائلم به عنوان دوست. بعد هفته اول ارتباطم با این پسره که قصدمون ازدواجه گفت شماره همرو پاک کن و بلاک کن ولی من روم نشد اینو بلاک کنم فقط پیام داده بود تولدت کی هست منم نخونده پیامشو پاک کردم و شمارشم پاک کردم ولی روم نشد بلاک کنم راستش خجالت کشیدم. ولی بعدش که الان سه ماه از ارتباط بین من و دوست پسرم گذشته. یهو دیشب اون پسر قبلیه فقط لینک یه درخواست شغلیو برام فرستاد که تو شرکت خودشونه چون میدونست دنبال کار بهتر بودم. حقوقش بهتره سه تومنه بعد بیمه و مزایا هم داره. منم براش رزوممو فرستادم. حالا امرور پیامشو به دوست پسرم نشون دادم. اونم ناراحت شد که چرا بلاکش نکرده بودم. بعد راضیش کردم که من بهت وفادارم و اینا تا قبول کرد برم. ولی فقژ گفتم هم دانشکده ای بودیم نگفتم باهم رفتیم بیرون. موقعیت شغلیم خوبه منم اگه برم حتتما بهش میگم دوست پسر دارم یا نامزد کردم. الان کار بدی میکنم؟ خیانته؟ چیکار کنم الان دوست پسرمم راضی شده واسه مصاحبه برم ولی خب عذاب وجدان دارم
تا وقتی حدود رعایت بشه خیانت نیست.ولی من کلا نظرم اینه که وقتی با یکی هستی، حتی معمولی هم نباید با کسی در ارتباط زیاد باشی و باهاش صمیمی بشی...کلا قضیه ی داداشی و آبجیو،دوست اجتماعیو اینارو قبول ندارم
نه خب اونجوری نمیشد. بالاخره یجوری میفهمید کارو اشنا برام جور کرده
به نظرم به فکر پیشرفتهات باش..ببین این آدم اگر زیاده روی میکنه تصمیمتو عوض کن..من یکی دوتا همکلاس های پسر از دانشگاهمون و فالو دارم همسرم مهم نیست واسش
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
به نظرم به فکر پیشرفتهات باش..ببین این آدم اگر زیاده روی میکنه تصمیمتو عوض کن..من یکی دوتا همکلاس ها ...
این به من هفته اول گفت همرو انفالو کن. خییلی برام عجیب بود. ولی خب داره سعیشو میکنه اوکی تر بشه. امروزم تهش راضی شد برم. ولی درکل اره حساسه. خیلی ناراحت شد بلاکش نکرده بودم. گفت دیگه چیارو بهم دروغ گفتی😔
این به من هفته اول گفت همرو انفالو کن. خییلی برام عجیب بود. ولی خب داره سعیشو میکنه اوکی ...
هرکسی یجوره دیگه عزیزم.خب منم به شخصه دوست دارم پیج اینستای اونکسی که قرارخ باهاش ازدواج کنم پی وی باشه و غریبه توش نباشه.شما هم اول خوب فکراتو بکن و ببین میتونی با همچین شخصی باشی یا نه