2777
2789

من دوتا بچه دارم ۳ سال هست اقدام دارم برا بارداری ۲ بار باردار شدم و قبل تشکیل قلب سقط شدن ایندفه ۲۴ دی اولین روز آخرین پریودم بود ۲۴ بهمن بی بی چک مثبت شد چندروز بعدش رفتم دکتر و سونو واژینال انجام داد و گفت دوتا ساک حاملگی دیده میشه یکیش طبیعی هست اونیکی کوچیکتر

دیروز رفتم بعد معاینه گفت قلب یکیشون تشکیل شده ولی اونیکی باز هنوز ضعیفه و قلبی دیده نمیشه و گفت احتمالا لقاحش دوسه روزی دیرتر انجام شده و صبر کنم ولی قرار شد ی هفته دیگه مجدد برم تا ببینیم قلبش تشکیل شده یا نه

مشکل اینجاست که ی نیم ساعت پیش احساس کردم ترشح دارم و با دستمال کاغذی پاک کردم و دیدم خون هستش، به دکترم زنگ زدم گفته نگران نباش و قرصت اکتوژست که دیروز برام تجویز کرده رو هر ۸ ساعت دوتا دوتا بخور 

میخواستم ببینم اونایی که دوقلو باردار بودن همچین اتفاقی براشون افتاده؟احتیاج هست برم دکتر دیگه ای؟

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی..💏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت کن منم دقیقا مثل شما بودم بچه هام صحیح و سالم بدنیا اومدن فقط استراحت

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
استراحت کن منم دقیقا مثل شما بودم بچه هام صحیح و سالم بدنیا اومدن فقط استراحت

خدا براتون نگهشون داره

دعا کنین تورو خدا

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی..💏