بچه ها من الان درسام تموم شده فقط یه مقدار تست مونده الان میخوام برنامه ریزی کنم ولی نمیدونم برا عیدم چیطوری برنامه بریزنم بیشتر از ۱۲ ساعتم کشش ندارم از تجربه هاتون بگید یه چی دستگیرم بشه ممنون
هیچ کس اشکی برای ما نریخت ... هرکه با ما بود از ما میگریخت ... چند روزی ست حالم دیدنی ست ... حال من از این و آن پرسیدنی ست ... گاه بر روی زمین زل میزنم ...گاه بر حافظ تفائل میزنم ... حافظ دیوانه حالم را گرفت ... ما زیاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود انچه می پنداشتیم
خدایا هزار بار شکرت که یه دختر الان تو وجودم داره رشد میکنه امیدوارم تا روزی که نفس تو سینه دارم دخترم باهام سالم و سرحال باشه .خدایا قسمت همه منتظرا کن این دلخوشی رو، چون این نعمت واسه بشریت بی اندازه لذت بخشه و باارزش .شکرت پروردگار .صلوات برای منتظرا و سالمی دخترم و قسمت شه بیاد بغلم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم کنکوریم امروز کلا نخوندم،برا یه سری دلایل البته انسانی میخونم من تا عید به امید بر خدا تموم میکنم بعدم برا آزمونا میرم و فقط کتابارو دوره خواهم کرد+تست
من یازدهمم تجربی ... نمیتونم کمکت کنم ولی تو میشه کمکم کنی ک چیکار کنم عید
هیچ کس اشکی برای ما نریخت ... هرکه با ما بود از ما میگریخت ... چند روزی ست حالم دیدنی ست ... حال من از این و آن پرسیدنی ست ... گاه بر روی زمین زل میزنم ...گاه بر حافظ تفائل میزنم ... حافظ دیوانه حالم را گرفت ... ما زیاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود انچه می پنداشتیم
من سال سومیه که کنکور میدم و متاسفانه هیچوقت تا اخر کنکور نخوندم امسال اولین باری بود که مث ادم خوندم همشم بخاطر برنامه نداشتن ضربه خوردم تو فقط برنامه داشته باش و همت ایشالله موفق میشی متاسفانه الان ۹ روزه درست حسابی درس نخوندم😭😭
اگه نظام قدیمی خیلی سبز بهتره چون خودم تجربه داشتم از تجربی اومدم انسانی....توصیه ایی که بهت دارم اینکه واقعا بشینی بخونی خودتو گول نزن،عمیق و با مفهوم....نظام جدید کتابا دستم نیست ولی خوب خیلی سبز خوبه