2789
عنوان

علاوه بر کمپین مدرسه نرفتن باید کمپین خرید نرفتن هم راه اندازی بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 39 پست
كمپین سفر نرفتن كمپین عید دیدنی نرفتن البته برای عید كسی بیاد من درو باز نمیكنم 

خداروشکر ماازهمه کوچیکتریم تا نریم هیشکی نمیاد

یجا کوچیک بودنمون ب درد خورد😃

مرسی که اینقد رُند شدی          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هیچی نخریدم برا عید،بعد عید هم عروسیمه،حتی حاضرم عروسیمو کنسل کنم

فقط واسه پسرم یک ماه پیش خرید کردم که بعدش گفتن‌کرونا اومده.عروسی رو بذار تابستون که باخیال راحت جشن دلخواهتو بگیری.خریدن لباس الان ریسکه🙁معلوم نیست کی تنش کرده و شاید عطسه کردن روش 😟

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
این با رفتن به بازار شلوغ خیلی فرق داره

بلخره باید بری بیرون دیگه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
وای نمیشه نون هم باید بری بخری دیگه سبزی و خوراکی نمیشه اینجوری که

عزیزم کسی نگفته نون و وسایل ضروری رو نخریم

ولی دیگه میشه نرفت و چندساعت تو بازار و پاساژا دور نزد

بلخره باید بری بیرون دیگه

همسرم رفت نونوایی محل دید شلوغه نرفت داخل گشته یه جای خلوت پیدا کرده به شاتر هم باید گفت به نون دست نزنه بذاره روی تور طرف خودش برمیداره دیگه میشه رعایت کرد بخدا سخت نیست

[QUOTE=126079477]عزیزم کسی نگفته نون و وسایل ضروری رو نخریم ولی دیگه میشه نرفت و چندساعت تو بازار و پاساژا دور نزد[/QUOTE

این مردم بی فرهنگ ما با این اداهاشون کاری خواهند کرد که کرونا حالا حالا دست از سرمون برنداره