2789

واقعا تعجب می کنم یه عده که خیالشون نیست و میرن خرید

یه عده هم دودلن که برن خرید 

یه عده هم میان میگن نکات بهداشتی رو رعایت کن و برو

اصلا معلوم نیست عیددیدنی ای در کار باشه

واقعا درعجبم،مگه مجبوریم؟هنوز پی نبردیم چقدر اوضاع وخیمه؟

زدن این حرف که به کار بقیه کارنداشته باش واقعا تو این وضعیت صدق نمی کنه

اسکل ان

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که فقط مواد غذایی خریدمو نشستم خونه. بلیطای عیدمم میخوام کنسل کنم

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

نه به مدرسه

نه به مسافرت

نه به بازار و مکانهای شلوغ

نه به مهمونی

نه به عید دیدنی 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

وای نمیشه

نون هم باید بری بخری دیگه

سبزی و خوراکی

نمیشه اینجوری که

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

آفرین دقیقا خاک برسرا همش به فکر خرید عیدن حالا مگه عید چه گوهییه برا من که با روزای دیگه فرقی نداره هیچ سالی هم برا خرید عید بال بال نمیزنم هرچی که لازممه همون رو میخرن