هارلی۰۳ مدیر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 3326 عنوان تو این روزا😔😔😔 | مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 67 پست بچها تو این روزایی که خونه نشین شدیم چه کارا میکنید؟؟؟منکه افتادم به جونه خونه خونه تکونی میکنم😃شوهرمم که سرکار نمیره منم فرصت را غنیمت شمردم با هم کار میکنیم😃😃😃ولی واسه مامانم خیلی نگرانم چون مامانم پرستاره از اون خیلی میترسم😔😔😔 میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون 1398/12/08 | 16:27 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هارلی۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 3326 مگه چیکاره هس کار اصلیش تور لیدره ولی کنار کارش تو یه گلخونه هم کار میکرد که حقوق ثابتم داشته باشیم خب جفتش فعلا تعطیل شده میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
هارلی۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 3326 خب خدا رو شکر کنید کار همسرتان تعطیل شده اگر میرفت سرکار تو خطر بیشتری بود اره خدا رو شکر تنها نگرانیم ماله مامانمه میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
هفتادوهشتیم عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 1567 منم امروز خونه تکونی اتاقم تموم شد😍😄البته از فردا باید در خدمت مادر محترم باشم برا تمیزکاری آشپزخونه و هال و ایناعزیزم همه همینن دیگه باید خودمونو مشغول کنیم یکم کتاب میخونم گاهی فیلم میبینم به خودم میرسم بیکارم هی ماسک میزنم ب پوستم🤭
هارلی۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 3326 اشکال نداره خودتو اذیت نکن منم یک هفته طول کشید نگاه خونه میکردم حالت تهوع میگرفتم اره واقعا میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
هارلی۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 3326 منم امروز خونه تکونی اتاقم تموم شد😍😄 البته از فردا باید در خدمت مادر محترم باشم برا تمیزکاری آشپز ... کاره خوبی میکنی😃 میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
اولدوزاولدوز عضویت: 1397/06/17 تعداد پست: 8688 اره دو نفر تو تبریز مثبت شدن یعنی شب و روز نداریم دیگه توام تبریزی؟
هارلی۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 3326 من از فردا میخوام شروع کنم میگم حداقل کرونا کشت منو خونم تمیز باشه نگن کثیف بوده😐😐😐😐😐 خدا نکنه.حالا من هی دارم فک میکنم انقد دارم کار میکنم از روزای اخر عمرم استفاده نمیکنم اینجوری😐😐😐 میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
هارلی۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 3326 من پدرشوهرم مریضه.حالش دیروز بد شد.مجبوریم بریم هی سر بزنیم چرا؟؟؟ میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
هارلی۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 3326 منم دیروزاتاقو خالی کردم فقط کمدای پسرممونده شب شوهرم اومد دعوامون شد خونه همینجوری موند میگه کمک ن ... عیب نداره خودتو ناراحت نکن. میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
هارلی۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 3326 فشاربالاس اخی ایشالا که زودتر خوب میشه میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
هارلی۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 3326 نمیدونم امیدوارم درست بشه خیلی شرایط سختیه ایشالا میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون