2777
2789
عنوان

بیاید بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه پسره قفلی زده بود رومن. تو عروسی دوستم. داشتم میرقصیدم یهو پسره اومد زیر گوشم حزرف زد مخمو بزنه

یهو سریع چرخیدم سمتش یه پام عقب یه پام جلو دستمو رو هوا تکون دادم گغتم برررو بینم بوزینه بعدم با پام پاشو محکم لگد کردم.

در عین واحد دوربین رو چهره من بود  

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
خب بهش میگفتین احتمالا نمیدونسته

اخه موهاشو شنیون کرده بود حتما تو اینه دیده بوده دیگه.

خجالت کشیدیم بگیم اگه هم می گفتیم نمیتونست دربیاره دوباره بپوشه موهاش خراب میشد😬

آدمک آخر دنیاست بخند🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

تولد دوستم تو خونه بود. داشتیم مدل جواد میرقصیدیم.

ادای بیل زدن در میاوردم، بعد اومدم خیلی حرفه ای عمل کنم، یه جاش ادا در اوردم انگار بیل گیر کرده تو زمین هی میکشیدم. اخر دوستم اومد زد رو شونم گف فقط گمشو تو اتاق پروو چشمم بهت نیوفته.   

داشتم تو عروسی میرقیدم 

اون اهنگ کره ایه گانداسا بود اسمش فک کنم. دستلمونو مشت کردیم گرفتیم بالا میپریدیم.دختر پسر حلقه زده بودیم و مشتا بالا میرقصیدیم. دوسپسر مخفیانمم که دوست خانوادگیمون بودن هم اونجا بود.بغل دست من بود.یه آن جو گیر شدم زیاد میپریدم مشتمم ک رو هوا تکون میدادم یهو زاررررررت خورد تو سر دوسپسرم.   بعد چون ضایع شده بودم یهو بهش گفتم گاو

هم زدم هم فش دادم

داشتم تو عروسی میرقیدم  اون اهنگ کره ایه گانداسا بود اسمش فک کنم. دستلمونو مشت کردیم گرفتیم با ...

تو دیگه کولاک کردی دیگه چرا فحش میدی    

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 
تو دیگه کولاک کردی دیگه چرا فحش میدی      

نمیدونم چون خیلی ضایع شده بودم یه آن فوشه پرید.

خیلی ناجور بود.اونا هم باکلاس، از اینان که وقتی میشینن انگار خط کش گذاشتن رو کمرشون انقد صاف میشینن.