2777
2789

فایل صوتی صدای حریرچی... 

https://www.instagram.com/tv/B9EGuIFCXCa/?

igshid=1r4gc04aht05q

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما تو رو خدا اگه خبر دارین بگین مدرسه ها تعطیل شدن یا نه  بچه هاتونو میفرستین؟

نه به هیچ عنوان نمیفرستیم 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
اینا گفتن صدا سازیه

همونجوری که گفتن هواپیما نقص فنی داره

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

همه جای ایران هست ...اما به جای استرس ..فقط پیشگیری کنید و خونه بمونید 

اون دسته از نفهمایی هم که رفتن سفر ..بتمرگید خونتون لطفا..ما کرونا رو رد میکنیم ولی با این نفهما بازم باید زندگی کنیم ..این سخته