shikopik مدیر استارتر عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 2095 عنوان شب آرزوها 83 بازدید | 13 پست بچه ها چه آرزویی داری که امشب برای برآورده شدنش دعا می کنید؟ من خودم اول سلامتی و رها شدن همه مردم از این ک رونا خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔 1398/12/08 | 14:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهاجون۹۷ عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 7900 منم دعام همینه ان شاالله این مریضی از مملکتمون زودتر بره خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
mehrdi1365 عضویت: 1398/10/02 تعداد پست: 1620 اول سلامتی همه مردم. بعد خلاص شدن از کرونا. بعد هم انشاالله خدا دامن همه منتظرها رو سبز کنه. به منم یه دختر سالم هدیه بده. آمین
lnaaa17 عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 2467 میشه برام یع صلوات بفرستن دوستای گلم ممنون کاربری دست دو نفره♥️🤝
shikopik مدیر استارتر عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 2095 منم دعام همینه ان شاالله این مریضی از مملکتمون زودتر بره الهی... تو خونه خودمون زندانی شدیم😞 خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔
shikopik مدیر استارتر عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 2095 اول سلامتی همه مردم. بعد خلاص شدن از کرونا. بعد هم انشاالله خدا دامن همه منتظرها رو سبز کنه. به منم ... انشالله🤲 خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔
رهاجون۹۷ عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 7900 اول سلامتی همه مردم. بعد خلاص شدن از کرونا. بعد هم انشاالله خدا دامن همه منتظرها رو سبز کنه. به منم ... الهی آمین خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
shikopik مدیر استارتر عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 2095 میشه برام یع صلوات بفرستن دوستای گلم ممنون فرستادم عزیزم خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔
رهاجون۹۷ عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 7900 الهی... تو خونه خودمون زندانی شدیم😞 اینقدر دلم می خواد برم بیرون بازار رو بگردم همیشه این موقع سال بوی عید میومد ولی امسال در و دیوار شهر رو غم گرفته😔😔 خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
lnaaa17 عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 2467 اینقدر دلم می خواد برم بیرون بازار رو بگردم همیشه این موقع سال بوی عید میومد ولی امسال در و د ... منم انقدر دلم گرفته هی میخام برم بیرون نمیشه کاربری دست دو نفره♥️🤝
shikopik مدیر استارتر عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 2095 اینقدر دلم می خواد برم بیرون بازار رو بگردم همیشه این موقع سال بوی عید میومد ولی امسال در و د ... هییی روزگار .. حتی برا بچه هام کفش نگرفتم شوهر میگه عید دیدنی نداریم کفش میخوان چکار خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔
يوحنا عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 2257 ریشه کن شدن ویروس کرونا بهتر شدن حال هموطنام مادرشدن کسایی که منتظرنکسایی هم که باردارن زایمان راحتی داشته باشنپدر ومادرم بتونن قرضشون رو بدن سالم بودن پسرم و هم زودتر دردم بگیره برم بیمارستان واسه زایمان اَللّهُمَ صَلٍ عَلي مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
shikopik مدیر استارتر عضویت: 1398/08/02 تعداد پست: 2095 ریشه کن شدن ویروس کرونا بهتر شدن حال هموطنام مادرشدن کسایی که منتظرن کسایی هم که بارد ... انشالله عزیزم ... سلامتی بزرگترین نعمتیه که امسال انگار قدرشو بیشتر می دونیم...انشالله زایمان راحتی داشته باشی گلم خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔