2777
2789

من ۶ ماهه زایمان کردم.قبل زایمان ۵۵ بود وزنم..اخرای زایمان ۷۲..الان تصمیم ب لاغری گرفتم ولی نمیدونم چیکاد کنم..ورزش های شکم و غیره هم گاهی اوقات انجام میدم..تو ی جا خوندم تخم سیاه و عسل هم باعث لاغری میشه..اگ کسی نتیجه گرفته میشه لطف کنه بگه!؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرروز صبح بعد صبحونه چای سبز و تخم کتان اسیاب شده دم میکنم میخورم خییلی لاغر شدم...

چه ڪردم بــا خودم ڪه مــــرگ و زندگــــی برام فرقی نداره...💔   💔رنجیـــدم ولی خنـــدیدم ڪسی نفهمیــد کہ چقـــدر درد دیدم...💔.💔.💔
یکی از فامیلام بعد از زایمان ۱۲ کیلو کم کرد  رژیم و ورزش داشت شیر هم میداد دیگ حسابی لاغر شد

خوشبحالش..بدبختی ن ناهار میخورم ن صبونه..وزن اضافه هم نمیکنما ولی خب کم هم نمیشه..

خوشبحالش..بدبختی ن ناهار میخورم ن صبونه..وزن اضافه هم نمیکنما ولی خب کم هم نمیشه..

این مدل رژیم خوب نیست ب متخصص مراجعه کن ک ی رژیم حسابی بهت بده صبحونه جز  وعده های اصلی اصلا نباید حذفش کرد

اشتباهات گذشته ی کسی رو به یادش نیار وقتی داره تموم تلاششو میکنه عوض شه
این مدل رژیم خوب نیست ب متخصص مراجعه کن ک ی رژیم حسابی بهت بده صبحونه جز  وعده های اصلی اصلا نب ...

ن از قصد نمیخورم ک خخ اصلت وقت نمیشه من فقد شبا ی شام میخورم اونم ی ذره..