منظورم بچه های بزرگتر از 5سال تا حدود 12ساله آیا در مورد این بیماری براشون توضیح دادید چه حالی دارن این روزها از اینکه تو خونه هستن و بیرون نمی تونن برن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر من پنج سالشه فقط تاکید دارم روی شستن مداوم دست ها
انقدر سرگرمی جور کردم که بهانه گیری نکنه.
چرا باید ایجاد رعب و وحشت کرد برای بچه؟
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
منکه به همه اطرافیانم گفتم بچه هاشونو ببرن تو خیابون و هوا آزاد یکم بدون بعد بیارن خونه چون تو هوا ازاد امکان انتشار نیس بیشترشونم با ماسک و دستکش یه ربع تو همون محل خودشون دور زدن برگردوندن
دختر خودم 9سالشه تا دیشب زیاد بیقراری نمی کرد حالا ما تو شهر غریبم هستیم هیچکسی نیست مثل مادری کسی که بخوایم بریم خونشون ولی دیشب هی می گفت انگار رو سقف خونمون خفاشه میگفت دوستام گفتن چینیا خفاش خوردن اینجور شده دیگه بغلش کردم و بهش امیدواری دادم که هیچی نیست فقط باید بهداشت و رعایت کنیم
دختر خودم 9سالشه تا دیشب زیاد بیقراری نمی کرد حالا ما تو شهر غریبم هستیم هیچکسی نیست مثل مادری ...
خدالعنت کنه پدر مادر اون بچه ها رو که انقدر روان بچه اشون رو بهم ریختن که حتی با بازگوی اونها دختر شمام ترسیده سعی کن بار روانی که اونا بهش دادن از روش برداری یکمم با ماسک ببر تو کوچه و محل خودتون در حد ده دقیقه هوا بخوره بدوعه هوا به این خوبی حیفه