2777
2789
عنوان

شوهر بی فکر من مسافرت میخواد

879 بازدید | 90 پست

سلام خانوما. شوهرم خونوادش شهرستانن بعد میگه عید میریم مسافرت میگم باباااا نمیشع بچه کوچیک داریم حرف تو گوشش نمیره از الان استرس عید رو دارم. بیاید بگید چیکارکنم من تو رو خدا. انقدرم رفت و امد دارن ک حد نداره من میترسم بخدا

من قبلا کاربری داشتم یهویی اومدم دیدم عههههه نیستم😐خلاصه غریبه نیستم حق آب و گل دارم اینجا😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو بزن به مریضی😐

بهش میگم لامصب مریض میشیم این هنه وزیر میگه نرید نرید نرید تو از الان برنامه مسافرت چیدی

من قبلا کاربری داشتم یهویی اومدم دیدم عههههه نیستم😐خلاصه غریبه نیستم حق آب و گل دارم اینجا😊
چرا ميترسي ؟ عيد به همين شلوغياشه خوش ميگذره كه  بچتم نگران نباش اينقدر ادم هست كمكت ميكنن تو ...

😑😑😑😑😑

City of stars💫are you shining just for me?city of stars there's so much that I can't see.who knows?I felt it from the first embrace i shared with you..that now our dreams they've finally come true🍀
واقعا چقد بی درکن،،  واس همی تعطیل نمیکنن مردم میفتن ب مسافرت  رفتن،، یجوری خودت قانعش ک ...

بخداااا باورت میشه دیشب دعاکردم گفتم کاش حداقل عیدو تعطیل نمیکردن. اصلا قانع نمیشه این بشر