2777
2789

سلام....تابستون بخاطر نامنظمی پریود رفتم دکتر بهم قرص مدروکسی پروژسترون داد از اول تابستون تا آخر تابستون قرص مدروکسی خوردم ولی بدتر پریودم داغون شد..من از اول پاییزه شروع کردم به اقدام برای بارداری ولی همش پریودام نامنظم بود (تاریخاش ایناهاش ۲۹ مهر،۱۶ آذر،۲۶دی)الانم هنوز پریود نشدم دو روز پیش بی بی چک زدم منفی بود یعنی بعد از گذشت ۱۰ روز از پری .. الان سردرگمم نمیدونم باردارم یا پری نمیاد خودش ؟کسی بوده مثل من که  بی بیش منفی بوده ولی باردار بوده با وجود مشکل پلی کیستیکی  تو تخمدان و بی نظمی قاعدگی .....یا نه من باردار نیستم بنظرتون😔

چون تو اقدامی و خیلی استرس داری بی نظم تر شده

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

متفورمین خوبه ولی درمان قطعی نداره😔

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر پلی کیستیکه نامنظمی پریودت

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

فک نمیکنم باردار باشی منم از این توهما زیاد زدم 

اگه وزنت زیاده باید کمش کنی تخمدانات تنبلن

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨

برو دکتر دوباره تا یه سونو بکنه بعد هم با متفورمین پری را منظم کن ولی کسانی که pcoهستن تخمک آزاد کردنشون بدون مصرف دارو اصلا زمان درستی نداره ممکنه از پری گدشته باشه تو تازه تخمک آزاد کنی 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
دکترم هیچ قرصی بهم نداد گفت حداقل ۶ ماه اقدام کن اگه باردار نشدی بیا

من خودمم تخمدانام pcoشدید هست وفقط متفورمین راه علاجشه و ماه به ماهم پریود میشم گاهی موقع 20 روز یه بار هم پریود میشم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥