2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی تاپیک ای یو ای برا یکی از بچه ها اینجور شد اشتباه ازمایشگاه بود . دفعه بعدش مثبت شد . دوقلو پسرم ...

یعنی بی بسچکش مثبت بود وازمایشش منفی الهی ک برا این دوستمون هم اشتباه شده باشه

خدایا شکرت ❤

احتمال ۸۰ درصد ازمایشگاه اشتباه کرده 

من هفته پیش ۱۴ روز از ای یو ایم میگذشت بی بی گذاشتم موبت شد 

بعد ک رفتم ازمایش دادم گفت منفی 

ب بیبی مثبت و حالتام شک کردم ظهر رفتم یه ازمایشگاه دیگه گفت مثبته

خدا ازشون نگذره ک من چقدر صبحش گریه کردم😞😞

واسه موندن فندقم تو دلم یه صلوات میفرستی لطفا🙏🏻💕

بزار دوسه روز از موعدت که‌گذشت برو آزمایش بده.منم روز قبل موعد رفتم منفی بود ولی باردار بودم.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

حالا اینا یک روز به موعدم مونده زدم  اینو هم صبح زود زدم نگاه کن مدیکوره

وااای این ک انگاری میخواد دنیا بیاد مطمئنی اشتباه نشده اخه اگر این اشتباه نباشه ادم نمیتوته ب بی بی چک اعتماد کنه

خدایا شکرت ❤
حالا اینا یک روز به موعدم مونده زدم  اینو هم صبح زود زدم نگاه کن مدیکوره

وای چه پررنگه 

دوباره آز بده به مام خبربده

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
وااای این ک انگاری میخواد دنیا بیاد مطمئنی اشتباه نشده اخه اگر این اشتباه نباشه ادم نمیتوته ب بی بی ...

نه عزیزم اول که عکس گزاشتم مال دو روز پیشه 

دومین عکس بی بی مال امروز صبحه 

دیشبم ازمایش تیتر بتام زیر یک بود