2777
2789

سلام مادراي عزيز دخترم الان چهل روزشه و رفلاكس آلرژي داره هيچي نميتونم بخورم دكتر بهش قرص امپرازول داده با پدي لاكت اما وقتي با رژيمم حالش خوبه ديگه بهش امپرازول ندادم توروخدا بچه ام كي خوب ميشه اين رژيم خيلي سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من رفلاکس داشت و داره اما نه زیاد.وزن گیری شم خوب بوده تا الآن نه تاحالا دارو خورده نه من رژیم خاصی داشتم.الآنم دوسالشه هنوز خوب نشده ولی بهتر از قبله.وکترش میگفت بعضی از آدما تا آخر عمر رفلاکسو دارن

عزیزم اشتباه کردی امپرارول ندادی.بهترین درمانش امپرازوله.من به هر دوتا بچم دادم.به پسرم ۸ ماه ولی به ...

آخه امپرازول عوارض داره وقتي با رژيمم حال دخترم خوبه چرا بيخودي بهش امپرازول بدم

آخه امپرازول عوارض داره وقتي با رژيمم حال دخترم خوبه چرا بيخودي بهش امپرازول بدم

ی دکتر دیگه ام ببر ببین اون چی میگه...دکتر پسر من گفت چون وزن گیریش خوبه به هیچ دارویی احتیاج نداره