2777
2789
عنوان

بچه ها دلم گرفت میاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 57 پست
ن از خودش داده وراثتش بهش رسید

خب پس اگر تمام و کمال از خودش داده حقته عزیزم و به کسی ربطی نداره وسلام

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم یک زنم به نظرم اگر مادرت انقد مهربون و روشنفکره مس به پسرهاشم همین چیز هارو داده درسته؟پس چر ...

ن چون من با پدر یکیم بااونا مادر اونا جدا شده رفته ولی مادر من فقط منو داره درصورتیکه انقدر که بابام واس اونا بود واس من نبود

چرا ب اسم خودمه مامانم میگ تا زندم میدم بهت برو بشین بعد مرگم میخوای ببری الان ببر ولی حرفا....

بنظرم ناراحتی ت بی مورده گلم بشین زندگی تو بکن و  خدا سایه مادرتو از سرت کم نکنه ایشالا

خانوما میشه برای آرامش و حل مشکلاتم صلوات بفرستید؟😔
من خودم یک زنم به نظرم اگر مادرت انقد مهربون و روشنفکره مس به پسرهاشم همین چیز هارو داده درسته؟پس چر ...

مامانش همین یه دخترو داره پول ارث پدریشو داده! ربطی به برادرای ناتنیش نداره پس اونا پدرشون میتونه ساپورتشون کنه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
حرفاشون اذیتم میکنه خیلی

طبیعیه اونام قصدشون اذیت توعه..نذار موفق بشن.

میخوام ولی ی وقتایی جلو بقیه ی چیزایی میگن ک هم من هم شوهرم ناراحت میشیم

جواب بده..تو این موارد سلیطه باش

حرفاشون اذیتم میکنه خیلی

بابا بیخیال با این چیزایی که میگی معلومه از حسادتشونه نه پس برا اونا بمونه😬

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍