2777
2789

سلام من پرکاری تیروئید دارم و بخاطر سرگیجم دارو نمیتونم مصرف کنم البته با اجازه ی دکترم.

چندوقته موقع خواب بدجوری تنگ نفس میشم در حدی که احساس میکنم دارم میمیرم.این حالت تا چند ساعت طول میکشه

و تپش قلبم انقد زیاده که توان ندارم نبضمو بگیرم و چک کنم ضربانم اون لحظه چندتاست

توی نتم زیاد سرچ کردم این مدت و خیلی ترسیدم و بدتر شدم

میخواستم بپرسم شمام احساس خفگی و غش کردن و بیقراری دارین؟

یا اینکه حس کنید الانه که بی هوش بشید؟

ممکنه آدم با این حالتا دچار سکته بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ندارم تازه آزمایش دادم.نزدیک پریودمه میگم شاید بخاطر اونه که علائم تیروئیدم خیلی بدتر شده

تیروئیدپرکارهمه علائمی که گفتیدداره ولی حالت غش کردن احتمال زیاد ضعف دارید و استرس زیاد

پسرم کودک بمان دنیافریبت میدهد
فک کنم اون لوتیروکسین برای کم کاری باشه من پرکاری دارم متی مازول میخوردم ممکنه بخاطر پریود باشه که ...

آخه من هم پرکاری وهم کم کاری داشتم لوتیروکسین میخوردم 

پسرم کودک بمان دنیافریبت میدهد