بچه ها این یه مشکل خیلی بزرگیه تو زندگیم. من همیشه نماز میخوندم.تا تقریبا خرداد 98. نمیدونم چیشد که من تو کمتر از یه هفته کلا نماز خوندنو ترک کردم. فقط وقتایی که مجبور بودم میخوندم. مثلا مامانم میگفت بهم تو که نمازتو نخوندی برو بخون. . اینم بگم من تو خونواده و کلا شهری زندگی میکنم که همه به نماز خوندن اهمیت میدن. تو تابستون مشکلی نداشتم. عذاب وجدان زیادیم نداشتم. تا ماه پیش. البته ماتوی مدرسه هم هر روز ظهرش نماز میخوندیم. این باعث شد که من عذاب وجدان بگیرم. چون شبش تو خونه نمیخوندم. واقعا عذاب بزرگی بود. هربار میگفتم من دیگه از امشب میخونم نمازمو. حتی اگه اون شب می خوندم دوباره فرداش ول میکردم. احساس سیاه بودن وکثیف بودن داشتم. مامانم امشب بهم گفت 5 دیقه مونده نماز قضا بشه کی خوندی بهش گفتم نمیخونم. اونم فهمیدم که خیلی ناراحت شد. واقعا فقط میخوام گریه کنم. اگه راه حلی داریم لطفا بگین. دارم میمیرم. خدا تو این مدت هیچ وقت تنهام نذاشت و من کوچکترین کاری که ازم خواسته رو نکردم. اگه کسی مشکل منو داشته بگه با چه روشی نماز خون شده. واقعا ممنون. برا همتون صلوات میفرستم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از خود خدا بخواه کمکت کنه وبه یکی از ائمه معصومین علیهم السلام توسل کن. من توی نوجوونی یه روز عاشورا با امام حسین علیه السلام عهد بستم و ازش خواستم توی نماز کمکم کنه
مهربونم واقعا عالیههههههههه ک بفکری نمیدونم ولی چیزایی ک بفکرم میاد میگم با خدا حرف بزن بخواه از امام زمان ذکر ماشاالله لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم بگو
خوب چطوری؟ اینقد دلم تیره و سیاه شده که راحت بحرفش گوش میکنم😭😭😭😭
اگر خدا ی نکرده دلت سیاه بودم انقدر بفکر نبودی دام شیطان ک بخودت بگی خوب نیستی و خدای نکرده خدا دوست نداره میخواد ارادتو سست کنه و دور از جون از خدا دورت کنه ولی نمی تونه تو عالی هستی چون بفکری چون خدا دوست داره چون گناه رو کوچیک نمی بینی مطمئن باش میتونی خدا خیلی دوست داره